Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  [64]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Nov-2007 07:22 Email | Share | | Bookmark
LILY SWEETIE CRYSTAL

 
 
For sleeves
View all 5 photos...
Selamat Pengantin Baru Lily....

Baju ni baju nikah my sis, Lily. I tolong jahitkan beads and sequins to make it more attractive, esp. on the embroidery flowers.

Nak buat hantaran kahwin, dah lost touch. Sebab tak boleh nak contribute kerastangan yang lain, I contribute kerastangan jahitan manik nih untuk dia....

Beli kain net untuk buat veil sekali.... buat sesimple yang boleh memandangkan kesuntukan masa. Lagipun some people say, less is MORE.... (chewah... alasan!!!) Pictures for veil will be uploaded later... Lily is keeping the veil n need more time to get her to snap the pictures of her own veil.


Quote:
Nonie.... yezzzerrr
Nor => Thanks Nor

Jay Jay => Hai 2u2. I ambik upah ni untuk leher dan tangan is RM80.00 Kalau dengan bunga2 di satu badan tuh, tolak campur I charge RM170.

Shazrina => Ooo ye ker.. kawan Lily ke nih? Orait Shaz, welcome and thanks for visiting my fp.
happy viewing and kita enjoy dulu....

Noraimy => Simple2 jek... janji sweet.... thanks 4 yr comment.

Amalina=> Thanks for your pujian. Anyway, cara nak pick colour and colour combination nih I tak ada jawapan khusus. sebab some people like contra / light colour and some people not. So salah satu tips.. u kena trial and error...play around with the colours.. letak colour2 beads atas kain, pilih yang mana u berkenan ikut citarasa masing-masing. and experience is important. the more you jahit / practice, the more experience you get. (Sebenarnya I pun masih lagi dalam proses pembelajaran main2 dengan colour nih...)

Kemboje=> FYI, untuk tempahan sehingga bulan 12 telahpun ditutup pada 15 Oct. Walau bagaimanapun, untuk tidak menghampakan u, i akan hantar email juga harga2 yang u minta sebagai rujukan. Selamat Bertunang..








Wednesday, 14-Nov-2007 06:45 Email | Share | | Bookmark
Enchanting Ira

 
 
 
View all 4 photos...
Quote:

Noraimy=>Buat masa terdekat nih, memang Kak Nora tak buat class, tak sempat. InsyaAllah, lepas raya baru ingat nak buat class kepada sesiapa yang berminat....

Noraimy => Ye ker, awak simpan buat rujukan... bagus tuh, sebab kak nora pun buat benda yang sama... Frankly speaking, memang tak menang tangan, sakit paler pun ado, tapi den tak kisah, kalau dah minat, den rodah yo....

Kak Nanie => Kak Nanie, terima kasih sebab sudi dtg FP saya Saya buat class kat Tmn Putra Perdana Puchong, from 9.30 am - 6.00 pm. Sama ada hari Sabtu atau Ahad sahaja. Sebab on weekdays tak boleh buat, sebab kerja. Bayaran promosi yang dikenakan sebelum ini adalah RM200 dan bermula January 2009, harga class akan dikenakan RM250 untuk class Asas (20 teknik) dan Lanjutan, Bonus Cara Jahitan Shimmering Flora.

Afni=> Thanks Afni, pls call kak Zai Manik 019-3574770 for further details.



Wednesday, 14-Nov-2007 03:57 Email | Share | | Bookmark
WHITE SAKURA

 
 
 
View all 5 photos...
Quote:


Ann=> InsyaAllah, nanti kak Nora return call yea.

Nor=> Kak Nora ada buat class, kalau u interested, jom join..







[<<  <  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  [64]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net