Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-Nov-2007 04:09 Email | Share | Bookmark
COLOURFUL SWEETIE CYRSTAL

 
 
 
Ni baju sendiri... Pakai masa my sister kahwin.... Ada 2 helai baju yang baru siap untuk dipakai waktu majlis perkahwinan tuh... Satu baju purple and satu baju ni....

Sebenarnya ada sejarah pasal baju nih.. Sebab penat tak habis jahit manik tabur di baju purple, dan ditambah pulak tengah sarat mengandung.. So dah malas nak jahit manik kat baju nih....
Tapi... tak bolehla sebab rasa macam tak best bila pakai baju takde manik... Jadi kena paksa jugak diri jahit manik kat baju nih....bila masa dah suntuk, kena fikir design mana yang paling cepat dan sweet... Jadi, cara terpantas, kita jahit jeklah design nih.. (hentamlah labuu.... asal beres!!!) so dalam perjalanan balik ke JB, kita startlah menjahit untuk kedua2 belah lengan, konon2nyer tak nak , hubby pun taklah boring, ada orang nak layan dia borak...
So bila sampai jek JB, lengan pun siap, hati pun senang...

Quote:

1. Kak Nor=> Terima kasih Kak Nor Alhamdulillah. Bagus lah Kak Nor dah mula menjahit, takpa, mula-mula kat baju sendiri dan anak2, lepas ni dah tentu boleh ambil upah mana yang boleh. Pasal kelas, sekiranya Kak Nor berminat, sila email saya contact no Kak Nor dan area mana Kak Nor tinggal supaya senang saya contact kemudian, InsyaAllah.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net