Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 17-Mar-2008 04:08 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA - HANA

 
 
 
 
Sulaman labuci yang digabungkan dengan pelbagai teknik jahitan. My first attempt jahit design nih. Bila tengok orang pakai dalam majalah atau kat majlis2, nampak cantik jek....

Orait, ni baju yang dah siap, nasib baik siap seperti yang dijadualkan. Lega....









Quote:
Azi => Try... jangan tak try, nanti dah siap, boleh buat tayangan perdana eh?

Serina => Yelah Serina, memang padat, dan lenguh jugak... I rasa next time tak nak padat2 cam nih..

Unnamed => tak boleh kendur sangat, dan tak boleh tegang sangat, senang kata biar nampak terletak. Cuba unnamed try setiap kali bila dah jahit sequin tuh, pegang sequin tuh, baru sambung dengan next sequin, taklah lari2 sequin tuh.

Cici => Ye ker... tima kasih... Nak blajo...? Boleh, no prob.

Nonie => InsyaAllah, baju baru siap. Nanti I tayang eh... Try lah buat nonie... tak susah, cuma jenuh nak siap.

Marlin & Sheema => Thanks. Nak siapkan design nih, memang jenuh, silap2 labah2 pun boleh buat sawang...(Acah jek), tapi bila dah siap, baru terpk & berkata kepada diri akak sendiri, uik... cayolah Nora... tak sangka akak nih penyabor...

Ameeru => Ala... frankly speaking, akak nih, tak buat senarai harga lagi... tak sempat la... Tak menang tangan, Kalau berminat nak tau harga, pls call me, 012-3654519

Sarimah => Okay, nanti I let u know in your email.

Haida => I buat placing untuk bunga2 tu dulu, pastu, yang lebih2 tuh, tambah2 jek, ikut kesesuaian

Nor => Thanks Nor....

Aina Sue => Thanks sebab minat design nih..

Lyn => You've have got mail. Nanti check yea... Thanks.

Glitznglamz => Thanks, tengok keadaan, paling maximum, sebulan... paling cepat seminggu...

Saidah => Thanks.... Nanti u check your email yea...

Lyn => Kelas yang kak Nora adakan di Taman Putra Perdana, Puchong.

Laila=> Laila, sorry, lambat balas soalan u.

Niza = > Pls check your email. thanks.

Kak Juminah[/b]=> Waalaikumsalam, InsyaAllah, saya dah simpan email akak. Nanti kalau saya dah update dalam FP saya bila kelas selepas ini, saya akan email akak. tapi kalau saya terlepas pandang, saya harap akak dapat hubungi saya yea.







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net