Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-May-2008 04:51 Email | Share | Bookmark
VEE PASSION

 
 
Assalammualaikum...

Nak tengok update terbaru....? Orait, I akan upload gambar2 baju yang dah siap disulam manik, stage by stage yea.... Maklumlah, daripada tak buat apa2 kat rumah, baik lah menjahit manik...

Suka sangat dengan design nih. Dah lama nak cuba semenjak nampak design nih dalam forum- Beads, tapi baru kali nih berkesempatan. (sorry tak ingat nama orang tuh, anyway, thanks for sharing... )





Quote:
ifa => ifa, masukkan manik 5 biji x 2 (1 color), 5 biji x 2 (1 color). Jahit macam jahit jelujur, jahit barisan pertama, kemudian, barisan kedua sampai ke barisan ke 4. Got it? Selamat mencuba

Adriea => Yang, u boleh follow instruction kat atas tuh, cara2 nak menjahit Vee Passion k.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net