Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 29-May-2008 06:48 Email | Share | Bookmark
FLORA FIONA

 
 
 
Baju my neighbour next door. In fact, I also have the same corak. Baju untuk kumpulan Yassin. Orang lain dah jahit baju, tapi I memang tak tempah2 lagi. (Nak jahit sendiri, memang tak cukup masa).

Sulaman manik hanya untuk tangan sahaja.





Quote:
Beauty & The Beads & Jijah=> Jeling tu jeling gak, jangan lintang pukang tajwid, idgham maalghunnah dan yg sewaktu dengannya sudah ler...

CT = > Memula nak jahit dulu, memang Nora pun terkial2, pusing kain sampai 360 darjah, sekarang nih... bolehlah, dah boleh ku lentik2kan jari jemari ku

Ninughul = > thanks, kak Nora akan singgah ke FP Nurul jugak... Mana tau masa tuh memang nak cari jubah dan blouse, boleh direct dengan Nurul. Nak g keluar ke Bangi @ Jln TAR, malas lah pulok...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net