Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Jun-2008 01:35 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA - MEABADI (2ND VERSION)

 
 
 
 
Second version of baju Meabadi – Shimmering Flora…

Baju Me penuh variety of colours… Jadi labuci dan manik yang I guna memang tak boleh nak letak macam2 colour sebab takut tenggelam. In fact I dah cuba, tapi macam tak kena jek, so I decided to choose only these colours.

Kali ni Me nak buat untuk leher sekali sebab dia suka jurai2 tuh… Kat tangan pun I buat jurai2 sikit, bagi seimbang dengan corak di bahagian leher.

K Me, presenting Shimmering Flora (second version) of your beads and sequins dress collection....

Hope Me suker…









Quote:

CT => Thanks, Meabdi sekeluarga memang suka bergaya sebab baju MIL dia pun dah macam artis.. Nak siapkan lebih kurang 10 days, (on part-time basis). Kalau full time- 4-5 days jek.

Asma => I memang based in KL. Kalau u nak tempah n need further details, u boleh call 012-3654519 or email me at nora.beads@yahoo.com
C.U.later

Meabadi => ala Me... sowy, mana ada ngumpat... Amboi, cepatnya siap baju raya dia... Kak Nora punya baju raya pun tak nampak lagi bayang kainnyer... silap2 pakai jek baju yang baru buat untuk my adik yang nak kawin 5 July nih. Anyway, sesama... lepas ni dah boleh tidur lena yea...

June => Thanks June. Penat tu akan hilang bila dah siap . Lebih2 lagi kalau si pemakai suka dengan hasil kerja kita.

Haida => I ada jugak buat class, berdasarkan permintaan, tapi tak selalu. Kalau u interested, I will let u know further in your email kay.

Azi => terima kasih Azi. Saya dah jengok fp awak. Cantiklah yang Pink Wired Color tuh...


Miss Lia => ma kasih banget...!!!

Hayaty => thanks, memang nak buat 2 in one. x payah pakai rantai lagi..

Isyada => Thanks dear.... InsyaAllah, kalau ada kesempatan, Kak Nora akan prepare nota SF. Mana tau boleh melaram di hari raya nanti....
Reewan => Thanks. cantiknyer....kreatif...

Shida => Thanks, n good luck 2u2...

Zai => At this point of time, Kak Nora masih terima tempahan. Pls check your mail. Kak Nora dah email d price. Thanks.

Rose => Yup, ni Rose Mrs. Tiger Wood Malaysia kan? Ahah!! you're right dear... What a small worldkan? Okay, selamat shopping sakan. InsyaAllah, nanti Kak Nora jahit baju rose yea.....

Atie => Thanks Atie...
Sue => Thanks Sue for being part of my loyal NoraManik FP visitor...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net