Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Jul-2008 03:00 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA - EEZA

 
 
 
Baju Eeza Ali from JB. I tak pernah jumpa Eeza, cuma chatting di alam cyber... borak punya borak, rupa-rupanya sama kampung…. Hehehehehehe...

Eeza nak baju batik satin dia hanya disulam dengan design SF di bahagian tangan sahaja. Pada mulanya I tambah juraian manik lebih kurang 1cm to 1.5 cm di hujung lengan, tetapi juntaian manik dibuka semula bagi menghormati citrarasa Eeza.

Walau bagaimanapun, I sempat juga ambil gambar juntaian manik bagi tatapan pengunjung setia fotopages Noramanik sebagai rujukan sekiranya ada yang berminat bajunya nanti dijahit juntaian manik.

Untuk Eeza, after a little bit of alteration has been done, I'm glad to hear that you really like with the new design. Thank you so much for your sincere comment. At least I know mana2 yang kurang untuk diimprovekan.

InsyaAllah, C U in JB in few days time. Kalau ada masa, boleh lah I pergi saloon u di Taman Perling... kasi massage badan ku yang dah sengal2 nih hah....









Quote:

Vie => Thanks Vie, biasalah kadang2 tuh lenguh gak... Tapi sebab minat, redah jekkkkkk...

Eeza => Thank you Eeza for your compliment... , Sis, U deserve with what u pay me ... InsyaAllah, mudah2an berkat doa dan free marketing dari u, murah rezeki kita kan...Amin..

Ifadah => Thanks Ifadah. Rasanya dekat page belakang2 Kak Nora pernah ajar camner nak buat design nih... Pls refer kat page belakang2 ye sis.

Ija = > Thanks 2u2. You pun hebat jugak. I tak pernah lagi try design EoS semenjak YatiDin ajar. Nantilah, kalau ada kesempatan, nak buat jugak2. Mesti nampak sweet sangat baju tu kan?

Kak Dina => Thanks again 2 u 2 sis. InsyaAllah, baju2 u and your sis and baju2 customer I yang lain, I akan buat very DBomb yeah... Kasi u all glamer2 dan berseri2 di pagi raya nanti. Sure you all nanti jadi center of attaction.

Yanti => Gal, u've got mail!!!!

Gambaqkawen => Sudi2kanlah contact kita nanti yea...

Glamstarz => First time I jahit guna floral sequins tuh kat baju Eeza setelah melawat u punya FP... memang cantik, ada customer I pun suka... So kalau ada antara customer I yang terawal tuh, I minta maaf kalau masa tu I tak terfikir nak guna floral sequins nih...
Glamstarz... boleh nak adaptasi... no problem, sure u mesti boleh buat punya...

Sue => Thanks Sue.. Nanti Sue check your email yea...

Ina => Ina, Kak Nora minta maaf, sebab tempahan raya dah tutup. Anyway, please check your email sebab kak nora ada inform pasal harga.... InsyaAllah, kalau selepas raya, tempahan dibuka..

Haida => Dear Haida, please check your email yea... Thanks.

[Takteh=> Thanks for dropping by and your comment, I dah sent email to you. nanti check yea...

Ina Boleh bagi u punya email add tak? Thanks.

Suhana Thanks Su, Frankly speaking, kalau nak jahit manik dan labuci nih, selain corak, colour pun mainkan peranan jugak... Baru nampak sesuatu rekaan tuh nampak menarik.. Harga design nih, I akan email kat u kay. Thanks.

Aprilcheesetart=> I will email the info. Thanks.

Mama Betty=> Akak, Welcome to my FP. Thanks sebab akak salah seorang yang menaikkan rating viewer saya.. Anyway, cara2 nak jahit bunga2 nih memang saya tak pernah buat entry. Tapi saya ada terangkan cara2 nak buat SF kat page belakang2 semasa menjawab soalan2 dari viewer saya. tapi maaf saya tak ingat kat entry mana...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net