Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Jul-2008 07:10 Email | Share | Bookmark
VEE PASSION FOR IDA

 
 
 
Terima kasih Ida sebab sudi nak tempah dengan I lagi. My ever first customer yang membuat tempahan melalui phone semenjak FP Noramanik wujud.

Kali ni Ida hantar 2 helai baju. Dia kata nak pakai untuk raya dan bagi peluang pada I tak kisah nak siap bila2, janji siap bulan 8. Thanks Ida. Design pun dia suruh I choose for her, janji simple dan cantik.... Yezzer…

I nak tunjuk dulu baju yang dah siap kat Ida, Kesian kat dia, Walaupun Ida dah bagi permission baju siapkan lambat pun takper, tapi I pulak tak senang duduk, takut tuan baju tertanya2, apa dah jadi dengan bajunyer…

Baju ni dah siap lama cuma lagi satu baju masih dalam pembikinan.. Tunggu baju lagi satu siap, baru hantar kat Ida... Senang sekali harung jek..

Kesian kat Ida sebab baju yang nak dihantar lagi kat I tak sampai ke tangan I. Takde rezeki kali nih.. InsyaAllah, atas berkat kesabaran Ida, mana tau rezeki yang Ida dapat hari nih, Allah lipat gandakan pada masa akan datang.







Nora upgrade sikit design nih dengan tambahan labuci....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net