Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 4-Sep-2008 09:23 Email | Share | Bookmark
RED DELIMA PASSION

 
 
 
 
4 September 2008
Alhamdulillah, seperti yang dijanjikan, ini dia full view of Red Delima Passion. Hopefully you all suker dengan design nih.. For my loyal visitor yang sering tanya bila nak upload design baru.. hopefully u all puas hati.

31 July 2008
Pstt....Pstt... Baju ni untuk baju mak pengantin lagi... tapi itulah.... I tak boleh nak buat prime show la... Buat masa ni gambar ni kena KIV dulu atas sebab2 tertentu... Sabar iyea... adik2 dan kakak2... InsyaAllah, walau bagaimanapun, I akan tetap share dengan u all.

Untuk Kak Dura, a.k.a. Wedding Planner, thanks for choosing me, to be part of this wedding ceremony team. hahaha... sipi2 pun jadilah...

Baju2 yang telah dipost semalam, alhamdulillah, selamat sampai ke tangan kak Dura. Glad to hear from her, dia terpegun dengan design Shimmering Flora yang I jahit. Hopefully mak pengantin pun suka jugak dan nampak berseri2 di samping anaknya yang tengah berseri2 sekarang nih....

Baju raya Kak Dura nanti kita arrange later eh... sama ada kita jumpa atau post ajer...

For next episod... (ye ye oo je... ) Baju raya sapa? Nun.... orang utara yang nak beraya di Moscow… Akak tengah jahit skang nih...










Quote:

Beauty&TheBeads Terima kasih... Kak Beauty mesti boleh buat gak... I pun suka tengok design u....U memang creative sungguh....

Ian=> Thanks Ian...

Kak Jie Jie=> Malunyer... sebenarnya cari resepi roti jala.. maklumlah seumur hidup tak pernah buat sendiri adunan tuh.. tau2 dah siap. Kali nih konon2 nak cuber. Huhuhu... rasanya... "Syok sendiri maaaaa"... (janji boleh makan, tak sakit perut, okayyylah tew..... ) Saya respect tul dengan orang yang rajin dan terror2 bab masak memasak nih...

Zura=> Zura, thanks .... nama fp kita ada kat entry fp awak... Anyway I dah dapatkan buku terbaru RJ... syookkknyer.... Tiap tiap hari dibelek2 buku tuh... Rugi tak beli.. banyak design and teknik baru.

Hazamiyah=> Akak stay kat KL. Tempahan dari Langkawi... boleh saja... dari mana2 pun boleh..

Azue=> Azue, thanks sebab suker dengan sulaman manik K.Nora. Kak Nora masih terima tempahan selepas raya, kalau nak hantar boleh, nanti Azue call or email me. Harga, I will let u know in your email. Thanks...

aFairuz=> Thank you for your support.





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net