Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-Aug-2008 02:28 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA- RED ROSES

 
 
 
Seperti yang dijanjikan, ini dia baju kurung moden Chiffon yang telah disulam manik dan labuci. Bagi memudahkan I menjahit manik dan labuci pada kain chiffon, I tampalkan kain gam supaya kedudukan manik dan labuci nampak stable.

Buat Kak Dura a.k.a Wedding Planner, thanks sebab percaya kat Nora nak jahit baju2 mak pengantin. Kepada para pengantin yang berminat nak dapatkan khidmat Kak Dura, u all boleh melayari http://durashukry.fotopages.com untuk maklumat lanjut.











Quote:

Nonie => Thanks Nonie...

Ija => Thanks... Ija... buatlah... sure boleh punya... memula nak buat memang bercinta, tapi bila dah siap... walahhhhh... puas hati...

Yanti => Thanks... nanti lepas raya boleh contact kak Nora yea..

Ucu => Yasty tu my Sister In Law. Anyway, thanks for visiting. Kalau nak menerai buleh sangat, tapi lepas raya yek... Tempahan untuk raya, memang dah tutup.
Kak Dura tu I pun baru kenal... What a small world kan... Pusing2, situ jugak...

Monaliza Liza, pls check your email yea. I dah inform thru email. Thanks.

Mimi=>Mimi, pls check your email yea. I dah inform thru email. Thanks.

Ila= Pls check your email. Tq

Cekgu Lynn=> Pls check email Lynn untuk maklumat mengenai harga. Tempahan raya hampir nak tutup. Tak mampu nak ambik banyak2... Rasanya tahun lepas punya mengah nak siapkan tempahan pun tak habih2 sampai la nih...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net