Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 8-Aug-2008 01:08 Email | Share | Bookmark
GLITTERS HIDAYAH

 
 
I pernah jahit design nih sebelum nih, Glitters Ezura. Disebabkan Hidayah from Perlis nak suruh jahit design yang sama di baju kurung Thai Silknya, so I namakan design nih Glitters Hidayah pulak... Hidayah nak sulaman manik dilehernya panjang 10 inci dan manik dijahit jarak-jarak. Never talked to her personally, Instructions only been given through email and sms. Baju pun I dah courier semalam. Hopefully selamat sampai hari nih dan Hidayah berpuas hati.

Anyway, Selamat Berhari Raya di negara orang. and thanks for the advance payment. and of course for trusting me . (Yealah baju tak sampai kat tangan I lagi..., tetiba dapat email, dia dah bayar full amount di akaun I).




Gambar ni diambil sebelum jahit jelujur di pelapik leher...



Quote:

Ija => Wah...Bestlah Ija nih... Cayang kat u sebab selalu jadi 1st person to put some remarks....

Kak JieJie =>Mungkin ada jugak, sebab ada dapat call untuk tempahan manik. Anyway, thank you so much sebab kak jie jie rekemen nama I. May God Bless You Always.

Meabadi=> Thank you Mie... Lawa eh...?? Ni mesti sebab penangan Madu Asyida Me ni kan...? . Betulleee... very d SUPERB madu tu. InsyaAllah, kalau masih kosong selepas Kak Nora abihkan baju2 customer nih... Kak Nora inform Me k...?

Zura=> Thanks Zura.. Tak sangka ramai yang minat dengan design Glitters. Mungkin ramai yang tak perasan sebelum nih I pernah jahit, tapi ever since Hidayah mintak jahit design yang sama, alhamdulillah, naik pulak rating caller yang menanyakan design nih. Thanks to Hidayah too.
Pasal class, insyaAllah, akan diusahakan...

Zetty => Nanti u check your email yea.... thanks..

Nurin => Thanks Nurin..

Fara=> Kat kedai hantaran pengantin.. kalau rajin, u boleh pergi ke website Zai Manik Jepun yang I dah linked dekat MY FAVOURITE.

Molie=> Silakan, no problem...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net