Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 20-Aug-2008 01:07 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA - ZILA

 
 
Shimmering Flora kembali lagi. Kali ni untuk Zila from Kelang. Dia nak pakai before Merdeka. Thanks Zila sebab faham kesibukan I. Although she wants to wear her baju before 31 August, dia bagi chance, kalau tak sempat jugak, takperlah, janji bulan 9 deliver. Huhuhu, terharu akak sebab Zila memahami..

Apa-apa pun, Promise is promise. InsyaAllah, sempat nih, ada masa lagi, I'm still on track in terms of delivery your baju. Tak sampai hati sebenarnya sebab sebelum tuh, tengahari sampai lah ke petang dia dok sms tanya macam2, malam tu dia dah pulun jahit baju, the next day I dah dapat bajunyer, (cepatnyer dia jahit...) So zila, sabar yea.. Anyway, pandai lah you nih jahit baju sendiri, kemasnyer jahitan. Kalau I lah.. memang fail, terkial2 kalau nak jahit baju sendiri... Bolehlah nak jahit, tapi lambat ler...

Zila, congratulations from me, and I really hope that this baju can still fit you well by the time you got it..
Manalah tau kalau2 Zila ada kecik hati dengan I, I mintak maaf yea Zila...






Quote:

Kak Jie Jie => Baju tak siap lagi. Masih in progress. InsyaAllah, next week dah siap, dah bagi tuannya, Nora akan uploadkan my fp yek...

Mimi=> InsyaAllah, selepas raya k.


Fymein => You've got mail gal..

Ija=> Tengkiu Ija..Nak kata rajin pun idak, nak kata pemalas tu pun ya jugak... Yang sedang-sedang saja... . hari ni nak gi beli Manik kat Zai, dia bukak booth kat TM... Jom kita pegi, sambil2 tu boleh 'beli tingkap'...

Afairuz=> Thanks.

Ujey=> U check your email k, I dah hantar this morning.

Laila=> Laila, sorry untuk tempahan raya, memang dah lama tutup. Pasal pricing, I dah hantar email kat u. tq.

DK=> Trylah.. tapi kalau boleh untuk little princess nih, not advisable buat kat tangan, nanti takut dia gosok2 muka dia, habis calar balar muka si comel tuh...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net