Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 16-Sep-2008 03:52 Email | Share | Bookmark
JUALAN BUKU TERBARU ROSITA JAAFAR

 
Assalammualaikum

Jualan buku terbaru Rosita Jaafar "Sulaman Manik, Kristal dan Benang, keluaran September 2008 sentiasa dibuka kepada sesiapa yang berminat dan tidak berpeluang mahupun berkesempatan mendapatkannya di kedai2 buku.

Bagi meredakan hati peminat manik yang tengah gundah gelana sebab tak dapat buku Rosita Jaafar lagi, I akan tolong u all dapatkan buku tuh, lagi senang, jimat masa, tenaga dan wang, nanti abang posmen tolong hantarkan kat rumah u.

Sekiranya u all berminat, boleh bank in your money to my MBB AC NO : 101208-206973 - NORA ABD RAHMAN
Harga seperti yang dinyatakan di bawah. :

Sebagai makluman, bayaran hendaklah dibuat sebelum pukul 12.00 tgh, sebab I akan deliver buku tuh by Post Laju pada hari yang sama , InsyaAllah tempoh penghantaran ambil masa lebih kurang 1 hingga 2 hari (depends pada location u all).

Harga buku = RM39.90
Berat buku = 500 gm / sebuah


Caj penghantaran by Pos Laju

Semenanjung Malaysia
501 GM- 750 GM = RM7.00
1.001 KG– 1.250 KG = RM9.50

Sarawak
501 GM- 750 GM = RM10.00
1.001 KG– 1.250 KG = RM14.00

Sabah
501 GM- 750 GM = RM11.50
1.001 KG– 1.250 KG = RM16.50

Jadi kepada sesiapa yang berminat, call me or email me yea...

Thanks.

Kepada yang telah membeli dengan I sebelum nih, thanks for buying from me...




Quote:

Ija=> Thanks to Ija and others for buying the book from me. Hopefully the books will safely arrived in your hands.

Zai@ ManikJepun=> Nak raya nih memang bertambah buzy... Dapat tumpang tuah sifu pun jadiler... and as long as u enjoy with what u do... okaayyylah tew...
Zai, kalau takde aral, aku jumpa ko minggu depan, nanti nak datang, aku call. Thanks for the info...

Bunga Mekar=> InsyaAllah, Thanks for inviting... kalau I free, I singgah fp you yea...

Fizan=> Kalau u dah bank in, pls let me know by sms/email for my ez reference. Thanks 2u2.

Zai=> Okay, hepi reading... Thanks for buying from me..



Mamaiman=> Kalau kain chiffon takde lining... depends pada corak, kalau kat hujung tangan nak jahit manik beriring, tak payah pakai kain gam, tapi kalau mcm corak manik tabur, SF, memang kena pakai...

Autumn=> Boleh, tempahan buku RJ, masih open lagi, kalau nak, email me the details after u bank in the money... Hari nih kalau buat payment before 12 pm, petang nih Kak Nora post by Post Laju, esok atau lusa (depends on where your location is), u dah terima buku tuh...

Gina=> Lega.... okay, enjoy your reading.

Liya=> Boleh... once you dah bank in the money, email me kay, petang nih I dah boleh postkan.

Leana=> Boleh, tempahan sentiasa dibuka...

Sue Karnati=> Sue, I will resend the email. Keep in touch...

Aida Salim=> Aida, if you are interested in buying the books, pls refer to the above.

Naninana=> Thanks Naninana... nanti dah tiba masanya, u let me know, tak rugi beli u... Keep in touch.

Elle=> Nanti emailkan pasal transaction tu yea... Thanks a lot.

Zura=> Dear Zura, Welcome to my FP. Buat masa ni, belum lagi nak buat kelas kat sana... InsyaAllah, kalau ada rezeki, umur panjang, bolehlah kalau ada yang berminat nak belajar.

DK=> Boleehhhhh... Kalau nak buku, please bank in your money by this Friday... Sebab sepanjang minggu raya, I mencutikan diri I...

Fizan =>Okay, enjoy your reading.

DK=> Thanks, cuma kalau boleh bank in before 12 pm sebab nak arrange for post laju. Bunga tu buat sendiri. Kat kedai mungkin ada jual.

Arniesya=> Kalau dalam buku nih (warna purple, Sulaman Manik, Kristal dan Benang) agak advance dari buku2 yang sebelumnya, jadi kalau u dah ada buku warna merah (Sulaman Manik dan Labuci) u dah boleh tengok teknik2 asas...Buku2 ni tak tebal, lebih kurang 150 pages.

Rahimah=> Kalau u dah masukkan duit dalam akaun akak, u kena email atau sms to inform on the payment and your address. Kak Nora boleh check akaun MBB, once I got your payment, kak Nora akan post pada hari yang sama atau esoknya.

Azymie=> Dear, pls check your email. Buku masih ada.

Matyah=> Buku2 masih ada stock lagi. Kalau nak email me which book yang u nak beli. Kalau dah bank in, email me your address.TQ

Aida=> Pls check your email. thanks.

Anna=> Memang berbeza... sebab yang latest ni (warna purlple) ada sulaman benang dan terdapat kesinambungan teknik 2 lanjutan dari buku yang warna merah tuh...

Anna=> No. account tu kat atas (nih mesti kes tak perasan...?)..... nah kak nora bagi sekali lagi... MBB acc. no. : 101 208 206 973. Nanti dah bank in, let me know your home address yea...

Anna=> Yezzer.... make it round figure. RM94.00, senang kira....nanti dah bank in, pls email me your home address yea...

Anna=> Jap... kak nora send email kat awak yea....

Nita=> Ada... nanti once u dah bank in, pls let me know your address k... tq...

Jesminda=> Ada.. Harga buku is RM39.90, harga pos laju bergantung sekiranya u nak beli berapa buah buku. Kalau sebuah buku kena plus harga pos laju RM8.55. Kalau dua buah is RM12.50.

Jeminda=> Buku2 on Manik and Labuci by RJ ada 3 buah. The one yang u mention (cover page is cream colour) tu is her 1st book. I ada buku tuh, kebetulan I have only 1 book left with me, if u want, I can reserve for you.

Zaza=> Waalaikumsalam... Buku masih ada stock lagi. Tempahan raya dah tutup dek...

Izan=> Saya kat area Tmn Desa KL & Puchong



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net