Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Sep-2008 03:19 Email | Share | Bookmark
SERI JALINAN - KAK ODIE

 
 
 
 
 
Entry kali ini combination sulaman benang, manik, labuci & acrylic stone untuk baju raya Kak Odie. Glad to hear... She really likes with my first attempt and hopefully, so do you.

Baju nih, memang plain, Kak Odie mintak tailornya tampalkan bunga2 dari lebihan kain perca yang dibuat kain pada bahagian leher dan tangan.

Next entry baju anak dara Kak Odie, Izura lagi 2 pasang… stay tune.

Sebelum......


Selepas......




Inilah Kak Odie yang melaram sungguh dengan baju rayanya...


Quote:


Nonie=> Memula memang rasa susah... tapi bila dah lelama... u get addicted to it...

Ija=> Cantik ye Ija... terima kasih... Cubalah... Ngko pun dah ada buku tu kan.. Rugi tak cuber... proses nak siapkan sulaman nih ambik masa less than a week.

Annural=> Bolehhh... tempahan untuk bulan Nov dan Dec. masih dibuka... Tapi on first come, first serve basis yea. Maklum ajelah, I buat jahit manik nih part time. Nanti I email u k...

Sabah=> Lebih kurang 1 week.

Asrin=> Thanks...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net