Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Jan-2009 17:54 Email | Share | Bookmark
FLORA FIONA - MIL

 
 
 
 
2 Jan 2009
Baju my MIL again. Last time I cuma buat untuk bahagian tangan, tapi my MIL request to have more beadings di bahagian leher. Kesian my MIL. Dia tau yang I ni tersangatlah buzy dengan tempahan.. jadi dia tak insist I suruh siap cepat, tapi I feel like uneasy kalau tak siap cepat. Kalau boleh before raya haji. Well, I should say, bulan 12 is the most buziest month selain dari bulan puasa. Apa pun kepada sesiapa yang dah tau... Alhamdulillah... bibik ku dah selamat balik ke Malaysia... Risau weh... kalau dia tak balik.. Tahun ini tahun yang ke-4 (bermakna 4 kali dah dia balik kampung sepanjang kerja dengan I). kalau ada rezeki, biarlah dia lama lagi kerja dengan I. InsyaAllah...

Well, enjoy the pictures... Ada yang suruh zoom dekat2... Oraittttt!!!!! As your wish...





2 Oct. 2008
Baju untuk my MIL. Buat untuk tangan sahaja. Design nih lebih kurang macam Flora Fiona yang pernah I buat untuk my neighbour . Simple design unlike Shimmering Flora, sebab I takut nanti my MIL segan nak pakai....




.
Quote:


1. linda=> Pls check your email k. thanks

2. mimi rozana=> Pls check your email, thank you.

3. Yanie and kemboje => Pls check your email yea. thanks.

4. Ayu=> ok, nanti check your email.

5. Sally=>Thank you Sally. Hah!! teruskan niat Sally tuh... Yes... kak Nora pun suka kat daunnya jugak... Nampaknya lepas nih, baju2 kak Nora sendiri atau baju2 customer memang nak buat daun cam tuh...

6. Wansya=> Thank you Wan... I pun suka tengok daun tuh... illusion from Mapple Leaf.

7. N=> Thanks Na... InsyaAllah, nanti kak Nora emailkan pada Na. Kak Nora hutang 1 soalan Na yang Kak Nora belum jawab lagi thru email. Sabar yea Na...Kebuzyan yang amat bah!!!

8. Kak Nor=> Thank you kak Nor... Amin... Amin... Ya Rabbal Alamin... Moga2 dengan berkat doa kak Nor, InsyaAllah... Rezeki dan dugaan Allah datang tanpa boleh diduga oleh sesiapa.

9. Kak Dzila=> Thank you sis!!! I pun like those colours... Cool... sweet and mendamaikan jiwa dan ragaku...

9. Nora=> Waalaikumsalam Nora, thank you. okay kak nora dah gi FP awak... and dah linkkan awak punya FP kat FP Kak Nora...Keep on beading gal..

10. Sue=>Hi Sue, thank you... Cubalah buat... bila dah siap, sure tersenyum puas..

11. Ruby=> InsyaAllah, kalau ada rezeki tak ke mana kan... Thanks atas jemputan ke blog Ruby..

12. Dayang=>Thank you Dayang... Apa projek terbaru... senyap jek skang.. Buzy ehh? Baby sihat?

13. Izan=> Sure u tengah macam2 buat projek nih sampai tak terbuat2 SF. Semoga segala azam u akan termakbul pada tahun 2009 ni yea...

14. Ija=> Tunggu Jodoh....??? Ija n Izan nih ada perjanjian ehhh...?? Wahhh... mcm ada sesuatu gitu.... Apa2pun Selamat Berbahagia... Makan nasi minyak, jgn lupa jemput kak Nora ehhhh....

15. Rini=> Rini, sorry lambat reply. terima kasih. InsyaAllah, kalau dah tau asas and teknik2 nak buat pattern, insyaAllah, u mesti boleh buat.

16. Dayang=> Wah wah wah... rupanya dia diam, ada projek baik punyer.... okay, dah dapat ke idea nak buat baju orang bertunang & kawin... Hope u dah dapat....

17. Yanie=> Terima kasih yea Yanie... Rajin2 lah bertandang ke FP kak Nora..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net