Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Oct-2008 07:48 Email | Share | Bookmark
BAIDURI PASSION

 
Baju raya I. Same pattern like in RJ’s Purple Book and Red Delima Passion. Personally I like this design, nampak sweet and simple.



Quote:


mira=> Thanks, c u in my class, insyaAllah...

Lily=> Adalah... rahsia... . Saja nak bagi ngko hangin.... yealah...lepas nih aku jahit baju ngko... Harga? Hmmm... ??

Kak Mimi=> Akak, thanks so much for your support.


Glamstarz=> Yess!!!! Setuju, Colour contra pun memang cantik, sebab kain2 plain nih senang nak main dengan colourkan? .

Noor=> Why not... Setuju sangat...


Nor=> Thanks Nor, credit to my sifu, RJ, sebab I imitate her design... Sebab I berkenan sangat2 dengan design nih... Macam u kata... Sooooo sweet and simple. Concept design nih, Less is More.

Intan=> Ye ke Intan...? thank you...thank you..
Cepatllah ko buat ko punya FP, Baju2 customer yang ko jahit tu dah boleh buat collection kat your very own FP. Cuti sekolah nih ko banyak masa... buat taw...!! boleh aku tiru ko punya idea pulak..


Ernie=> thank you dik... Alhamdulillah, kak Nora bersyukur sangat... Macamanapun akak masih lagi menimba ilmu dan berkongsi ilmu.. Kak Nora free, kak nora singgah rumah awak yea.. Thanks for inviting.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net