Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Oct-2008 09:54 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA - NORA

 
 
Setelah beberapa helai baju customer yang I jahitkan SF, inilah satu2nya baju design SF yang I ada. Fuih…. Lega dapat siapkan baju sendiri. Hip!Hip! Horey…! Hip! Hip! Horey…!

Sebenarnya ini bukan baju raya, siap dah lama Cuma tak sempat2 nak buat beading works. Bila dah siap buat, pakai jeklah masa event raya kat office nih…





Quote:


Fizan=> Thanks Fizan, dah dapat tengok paper cutting tuh... Sally and hubby I tolong forwardkan. Thanks for helping.

BNTB=> Okay, no problem. Keep in touch... Like your FP. esp. yang bab2 theory on FP... Very helpful...

Mira=> Thank you. InsyaAllah, lepas class nanti boleh jadi pandai.

DSadar=> Thank you... U pun apa kurangnya... Sentuhan berseni u yang mampu menggamit hati.

Deq-Nur => Thanks... Dah pandai tuh... kak nora tengok fp awak, cantik2 jugak... bolehlah Kak Nora copy nanti ye...

Ija=> ija.. try lah jahit kat baju ko... mesti boleh punya... 1 bulan mesti siap 1 helai untuk baju tokeh. 12 bulan ko dah ada 12 baju, 12 design yang berlainan... tak yah ko keSSah lagi kalau baju raya tak siap nanti... . Jom Ija, kita buat cam tu, azam tahun depan... aku support kau, kau support aku...

Roslina=> Baju u dah sampai petang tadi (17 Oct). Tunggu yea... InsyaAllah, will try to get it done ikut giliran / jadual. Thanks.

Yanti=> Yanti, thanks for choosing SF design. Cuma untuk tempahan sehingga bulan 12 nih tempahan telahpun ditutup / penuh. Nanti kak nora email u harga BP and address kalau u still interested and willing to wait. Tempahan bulan 1 masih dibuka.

Fadzilah=> Thanks kak. Jomlah join, insyaAllah, kalau masih ada sambutan untuk class Nora, Nora akan buat consistently. Utk pricing, Nora akan email okay, thanks.

Ira=> Good job Ira... Jangan belajar sikit2... belajar banyak2... . Kalau nak buku, just let me know okay.

Kak Fadzillah=> Setapak ke Puchong..? Dekatlah tuh kak... (hahaha old jokes..) Sebenarnya kalau Nora nak buat road tour tuh, kena tengok faktor sambutan (tempat, participants semua kena someone to organise) and kena tengok kekosongan masa Nora. Buat masa ni mungkin masa tak mengizinkan lagi. Sorry yea kak... Mana tau, next time akak ada rezeki boleh join my class in Puchong.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net