Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Nov-2008 02:21 Email | Share | Bookmark
DONE - KELAS 1/2008(1ST NOVEMBER 2008)

 
 
 
 
Alhamdulillah, kelas 1/2008 yang diadakan pada 1 November 2008 berjalan dengan lancar, dan saya berharap agar ilmu dan tips, panduan yang telah dikongsi bersama dapat dipraktikkan. Teknik asas sebanyak 20 jenis, teknik lanjutan dan juga sebagai BONUS, teknik membuat Shimmering Flora dapat dipelajari dalam masa yang telah diperuntukkan bermula jam 9.45 pagi sehingga jam 5.45 petang, opsss around 6.00 to 6.30 pm. (hehehehhe, tak tengok jam pun habih pukul berapa, tapi yang aoa pasti before 6.30p.m). Daripada survey yang telah dijalankan, para peserta berpuas hati dengan masa yang mencukupi bagi setiap teknik yang telah dipelajari.

Terima kasih atas sokongan kawan2, kakak2, adik2 sekelian. Pihak kami memohon maaf sekiranya terdapat sebarang kelemahan/kekurangan mahupun kesulitan yang dihadapi sepanjang sessi ini dijalankan.

Terima kasih juga kat my sister, Lily selaku pembantu saya sepanjang sessi ini dijalankan. Dia banyak membantu dan partner menjahit I. (Boring kalau jahit sorang2...hehehhehehehe)

Terima kasih juga kepada Zai Manik yang sanggup bersusah payah datang dari jauh bagi melengkapi kelas manik yang dianjurkan. Nampaknya ramai jugak yang beli dari Zai bukan sahaja peserta-peserta yang hadir malah ada juga fixed customer Zai yang tinggal berhampiran di kawasan Puchong.

Berikut adalah gambar-gambar yang boleh dikongsi bersama untuk tatapan u all. Happy viewing.

Kain Contoh yang sudah disulami manik dan labuci. Terdiri dari 20 teknik asas dan teknik2 lanjutan.


Antara hasil sulaman manik dan labuci yang dijahit oleh peserta-peserta.


Antara peserta-peserta yang hadir.



Contoh video one-to-one coaching.
http://www.youtube.com/v/sJ-_9va9bn4

Quote:


1. Mira=> Thanks Mira for your support. Dah dapat teknik SF yang betulkan..? Lepas nih bolehlah ambik baaaannyak tempahan.

2. Ros=> Ros, jangan cepat give up taw... Aku bangga dengan bakat terpendam ko bila dah pass buat bunga2 yang susah tuh. Good Job babeh....!!!

3. Sya=> Thanks Sya, kalau ada class lepas nih, akak inform sya. Okay?

4. Ija=> Ija, sorry aku bz and x sihat. Bukan tak sudi... (ehhh...apa daaaa!!!!!). Jom aaa... enroll class aku for this coming class. (Date will be informed soon). You got nothing to loose. Sesuatu yang surprise menanti .... Trust me, Rugi besor kalau ko tak join...

5. Amal=> Amal, thank you... InsyaAllah, kalau akak dah 'grad'... ada class lain yang more advance, I will let u know. Serik.....? Tak delah... Lagi enjoy kongsi minat dengan korang.....

5. Riehana=> Thanks sis... Glad to hear that... keep in touch kay..

5. Anggrerik RIma=> InsyaAllah, kalau ada permintaan dan yang penting cukup quorum, Kak Nora pergi lah...

5. BNTB=> Yess!!! Congrats, I memang tau u boleh buat punya... Tapi sorry I memang tak sempat2 nak call u hari ..try jugak tanya hubby I.. We both tak tau which part yang u tak faham. But since u dah berjaya (of course berbekalkan dengan knowledge power u tuh), congrats!!!
Nak join class I, hehehehehe, glad to hear that and get to know u. Advertisement on Class Menjahit will be annouced by today.





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net