Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 9-Dec-2008 15:35 Email | Share | Bookmark
Kelas Jahitan Manik Sessi Ke Empat, Sabtu 13 Disember 2008

 


MAKLUMAN

Assalamualaikum w.b.t, sukacita dimaklumkan bahawa di atas permintaan ramai, Kelas Sulaman Manik dan Labuci kembali lagi untuk sessi 04 yang bakal diadakan pada hari Sabtu 13 Disember 2008 9.30AM di tempat yang sama.

Sebagai makluman ada di antara pengunjung-pengunjung FP Noramanik telah menelefon saya secara 'personally' untuk mengetahui bilakah kelas yang seterusnya akan diadakan dan seterusnya meminta saya me'reserve'kan nama2 mereka untuk kelas yang akan datang. Terima kasih atas sokongan dan perhatian yang diberikan.

Berikut adalah nama-nama yang telah menghubungi saya terlebih dahulu untuk menghadiri kelas yang akan diadakan. Anda diberikan keutamaan untuk menghadiri kelas ini manakala kepada mereka yang namanya tidak dinyatakan di sini, sekiranya berminat anda boleh hubungi saya untuk disenaraikan dalam 'waiting list'. Oleh itu, sekiranya nama-nama yang dinyatakan di bawah tidak dapat menyertai kelas ini, maka secara automatiknya memberikan laluan kepada nama-nama mengikut susunan di dalam 'waiting list' - first come first serve basis.

Oleh itu, kepada nama-nama yang dinyatakan di bawah, sekiranya anda masih berminat untuk menyertai kelas ini, bolehlah membuat pembayaran
RM50.00 ke akaun Maybank NORA ABD RAHMAN MBB 101 208 206 973 untuk tujuan pra-pendaftaran.

Diminta juga kerjasama anda setelah bank-in wang tersebut, sila maklumkan kepada saya sama ada dengan menelefon atau pun sms saya di talian
012 365 4519, bagi megelakkan kekeliruan berlaku terutamanya yang membuat pembayaran menggunakan akaun hubby dsbnya.
(Taklah saya terkejut, tetiba ada pelajar lelaki yang berminat nak join the club... )

Akhir kata, terima kasih dari saya dan seperti kelas-kelas sebelumnya, diharap agar usaha kita diberkati Allah s.w.t hendak-Nya, InsyaAllah.


SENARAI NAMA PESERTA


1. Tasha, 012-2409XXX - CONFIRMED
2. Zana, Pandan Indah 013-2288XXX - CONFIRMED
3. Zana's friend, Pandan Indah - CONFIRMED
4. Ju, Melaka, 019-6663XXX - CONFIRMED
5. Diyana, Bukit Jalil 017-9373XXX - CONFIRMED
6. Ernie, Shah Alam 012-3693XXX - CONFIRMED
7. Nariza - CONFIRMED
8. Nora, Bukit Mahkota 012-2711XXXX - CONFIRMED
9. Kak Yasmin, Kuantan - CONFIRMED






Quote:

1. Mira=> InsyaAllah sebab Kak Nora belum sempat inform dia lagi.

2. Sally=> Hehehhe, Thanks Sally. Sally ni memang very cheerful person kalau tak manakan tidak most everybody looks comfortable and sentiasa tergelak2 dengan Sally.

3. Feeza=> Silakan... InsyaAllah, kalau tergerak hati datang KL, and right timing, boleh u join.

4. Kak Ila=> Alhamdulillah, semoga Allah sentiasa memurahkan rezeki saya dan kawan2 yang lain.

5. Warnahidup=> = Yup, thanks

6. Sally=> = ok apa, Sally, at least Sally ni ceria orangnya, bukan senang nak stay and maintain that way, buat org ketawa atau pun tersenyum pun salah satu anugerah Allah yg bukannya semua mampu buat, salah satu cara berkomunikasi juga. Tambahan pula, Sally punyai background education yg tinggi, selalunya org cam tuh terlalu serius but you stay cool and funny

7. Watiehusain=> InsyaAllah, kalau ada kelapangan dan rezeki nanti join la

8. Elna=> yes Elna, kalau ada rezeki bole join kelas Kak Nora

9. Riehana=> Alhamdulillah, atas limpahan rezeki dari Allah. Okay, nanti kalau u nak join, let me know kay... Lepas nih dah pandai jahit, sure baju2 collection u yang ada, memang wajib ada bling bling...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net