Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Dec-2008 01:09 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA - ROSLINA

 
 
22 December 2008

First of all, leganya baju Ros dah siap akhirnya. Target date Ros nak seminggu selepas raya, tapi disebabkan pelbagai rintangan yang berlaku pada bulan 12, maka bajunya siap seminggu kemudiannya. Setinggi ucapan maaf dan ucapan terima kasih atas segala kesabaran dan keperihatinan yang Ros berikan. Atas kesabaran Ros yang tidak berbelah bahagi itu, maka panjang SF yang pada asalnya Ros hanya mahu 5-7 inci, saya upkan sikit to 10 inci. Don’t worry dear, no extra charge, it’s a kind of token and appreciation for her tolerance.

(Cik adik dan kakak2… don’t get me wrong yea..Discount is only applicable for certain reasons yea, manalah tau, habih lepas nih suma nak I panjangkan SF at no cost :.. )




17 December 2008
Baju Ros yang masih lagi sedang disiapkan. InsyaAllah, ready by this week. Thanks Ros for being patience and understand on how buzy I am. This is part of the outcome and hope u will like it.

Salam,
Nora

Next after baju Ros ni, giliran my ever first customer from Sabah, En. Abang Johari yang ingin menghadiahkan design SF untuk isteri tersayang. I salute with him sebab all this while he made his own arrangement, tanya from A-Z, status and so on... Tuah isteri En. Abang, beruntungnya bila suami memang mengambil berat...



Quote:

1. Kak Izan=> InsyaAllah, manalah tau, satu hari nanti ada benda lain yang nak disurprisekan.... yea tak?

2. Mira=> Mira, terima kasih. Warna baju nih memang ceria, cantik tau kalau tengok baju nih live. Chop, kak Nora cakap baju tau, bukan SF, (nanti orang kata kak nora perasan!! ). Mira, Ros tu bukan isteri En. Johari daaa... (kak Nora tumpang citer En. Johari tuh dalam entry Ros).

3. Ros @ tuan punya baju=> Alhamdulillah, Lega...dah siap baju u... setelah pelbagai rintangan yang dihadapi sepanjang bulan 12 nih... Thanks sebab faham dan sabar. Mintak maaf sesangat sebab terbabas deadline. and thank you so much for your early payment last nite. Gambar baju Ros yang dah siap, will be uploaded secepat mungkin. dan baju akan diposkan hari ni jugak melalui Pos Laju (22/12). InsyaAllah. Semoga Ros akan suka bila dah tengok baju tu secara live. (ooo.. ros nih cikgu rupanya, jangan nanti anak murid kata mereka didera akibat juling biji matanya kerana matanya melilau2 nak tengok baju cikgu Ros...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net