Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 31-Dec-2008 02:05 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA - Ms. JOHARI

 
 
31 Dec 2008
Bestnya...Memang I tarik nafas panjang... Alhamdulillah... Baju isteri En. Johari merupakan baju penutup tahun 2008. Walau bagaimanapun, I harap bajunya akan selamat sampai dan sempat En. Johari menghadiahkan sepasang kurung bersulamkan manik untuk isteri kesayangannya agar dapat dipakai pada 3 January 2009 nanti...

Disebalik pembikinan baju ini...
Oleh kerana nak pastikan I dapat siapkan dan post baju ni on 31 Dec. hmmm syian I tak habis2 bermarathon. Duration = 1 lengan siap 1 malam bersamaan 7 -8 jam non-stop...

Start malam nih, I nak relax, have a peace of mind sambil menyambut kedatangan tahun baru 2009... tak mau pegang2 manik dan jarum for a few moment... For baju2 customer I yang masih menunggu bajunya... Don't worry, kalau I boleh siapkan awal, I siapkan awal, or otherwise we just stick to dateline that we have agreed before this yea...

Happy viewing...





22 Dec 2008
Malam tadi dah start pegang baju isteri En. Johari. Wifenya nak pakai 3 January 2008. Maknanya kena post sebelum 30 atau 31 December. InsyaAllah, sempat, semoga kesihatan dan segala urusan berjalan lancar. Amin...

selagi tak siap baju orang nih, memang tak senang duduk...dag dig dug jantung mcm orang main gendang. Ada sapa2 nak join I buat marathon.. Jom kita sehati bermarathon

Quote:

1. Ija=> InsyaAllah, thanks for your thoughts.

2. Kak Izan=> Terima kasih kak Izan. yealah, betul, nasib baik kak Izan ingatkan, kalau tak mau lupa nak jahit lencana and name tag.

3. Zura=> InsyaAllah Zura, kalau ada rezeki, right time, boleh kak Nora ke Negeri Bawah Bayu pulak. Terima kasih atas pelawaan Zura.. nanti kak Nora ke sana, I will let u know in email k.

4. Sally=> Okay, InsyaAllah, ada masa, Kak Nora jengok, mintak maaf kadang2 tak sempat nak visit kawan2 punya FP. Camner dah jumpa Chef Diva, Kak Liza... sure gamat suasana... Sally baik siapkan baju SF Sally awal2 sementara belum banyak tempahan. Kalau dah banyak tempahan, memang silap hari bulan, sampai bila2 malas nak siapkan. (Talking from my own xperience... )

5. Kak Muzz=> Wow wee... What a surprise... Bestnya Kak Muzz singgah FP kita nih. tak bleh lawan lagi Kak Muzz punya design yang sumanya meletops...Saya tinggal kat area Puchong. Selamat Berkenalan Kak Muzz..

6. Zai=>Tq. C U in JB

7. Balkis=> Amin.. Amin... Tq. Kis

8. Jue=> Kalau nak beli on-line boleh beli dengan Zai Manik 019-3574770, kalau nak beli dengan Kak Nora and Zai, u boleh datang masa class di Puchong nanti. Kalau nak cepat, dan pilih sendiri, boleh pergi di Kedai Bunga Reben, Jalan TAR.

9. Kak Muzz=>InsyaAllah Kak, Moga Allah memberikan akak kesihatan dan semangat yang berpanjangan dan sekaligus dapat merealisasikan projek mega akak. Saya duduk area Puchong.... Take care kak, Selamat Tahun Baru... Semoga design akak bertambah2 meletops lagi, sambil jalan2 rumah akak, boleh cari idea... Design akak memang lawa2...

10. Azzura=>Waalaikumsalam Zura, Thanks sebab jemput akak, nanti akak free, akak datang eh... Ooo Cikgu Ija Manik2 eh... Teman Manik tuh..

11. Izan @ BTNB=>Thank you my fren.. Same goes to you... Good Luck bebeh...!!

12. Aisya=> Thank you Sya.. Fuih jenuh kak Mai nak siapkan baju nih... Alhamdulillah sempat siap. Happy viewing Sya..

13. Balkis=> Kis, insyaAllah, semoga bakal suami Kis pun romantik cam En. Johari tuh.. Amin..

14. Kak Dzila=> Nak tengok close up ehh... Okaylah nanti Nora usahakan yea.... Tak payah nak tengok pakai kanta bagai.. . InsyaAllah... tunggu yea... Sabare...

15. ytz=> Terima kasih. First time dengar macam kek buah2an... Sebenarnya baju2 yang bermanik tidak digalakkan dibasuh menggunakan mesin cuci. Nanti life spannya tak lama... Rugi... Kalau boleh, basuh gunakan tangan k.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net