Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Dec-2008 11:04 Email | Share | Bookmark
Kelas Jahitan Manik Sessi Ke Enam, Sabtu 10 Januari 2009

 


CARA PEMBAYARAN

Setiap sesi, kehadiran peserta hanya dihadkan maksimum seramai 10 orang. Jika anda berminat untuk menyertai kelas yang dianjurkan, anda hanya perlu membayar wang pendahuluan sebanyak RM100 sebagai pra-pendaftaran ke dalam akaun Maybank 101 208 206 973 - Nora Abd Rahman . Langkah seterusnya sila maklumkan kepada saya melalui email atau sms atau telefon saya mengenai pembayaran yang telah dilakukan untuk tujuan kemaskini senarai peserta yang hadir di dalam FP saya.

SENARAI NAMA PESERTA YANG HADIR

1. Nita, Bandar Tun Hussein - CONFIRMED
2. Aniza, Putrajaya - CONFIRMED
3. Kak Erra, Bukit Beruntung - CONFIRMED
4. Nadiah, Bangi - CONFIRMED
5. Masdiana, Puchong - CONFIRMED
6. Shamimi - CONFIRMED
7. Asmaliza, PJ - CONFIRMED
8. Azibah, Ipoh - CONFIRMED
9 . Zyla - CONFIRMED


Quote:

1. Kak Nor=> InsyaAllah, akan diusahakan untuk orang2 di Kuantan nanti.

2. Izan @ BNTB=>Izan, takper... ada lagi 359 hari lagi. So azam or niat nak tunai kan sesuatu tuh, mesti boleh buat... InsyaAllah..

3. Lily=> Alhamdulillah, atas rezeki yang Allah kurniakan.. Rezeki aku murah, rezeki ko pun murah jugak... Amin...

4. Kak Min=>Salam Kak Min.. buat sementara waktu, memang I tak buat lagi kat luar except for Johor, melainkan kalau ada yang request and provided cukup quorum, insyaAllah, boleh diatur...

5. Dayang=> Dayang... As usual, Kak Zai will be around this Saturday 10, Jan... Meh lah datang, beli manik... Kak Zai kata dia ada kat my place after 1.00 pm. C u around gal...

6. Zai=>InsyaAllah, my class will be tentatively scheduled on 18 Jan 2009 (Sunday). Kalau Zai interested, pls book this date and kak Nora akan inform in my FP later. InsyaAllah....

7. Su=> Salam Su, untuk class di Penang, rasanya belum boleh buat lagi buat masa nih. InsyaAllah, kalau ada, I will inform dalam my FP nanti yea.




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net