Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Jan-2009 07:36 Email | Share | Bookmark
FLORA FIONA - IJA'S SIS

 
I cuma buat untuk bahagian tangan sahaja. Baju ni baju jiran Nora punya adik. Ija meminta I menjahitkan baju adiknya di saat2 akhir adiknya nak balik ke Sarawak, memula rasa tak mampu nak siapkan sebab memang kesuntukan masa. Namun, tak sampai hati pulak... nasib baik adik I, Ika yang form 3 tu masih bercuti di rumah I lagi, so I tanya kat dia, nak jahit tak, boleh tambah duit poket... dia kata okay.. I pun sub kat dia... Tapi of course, 100% is under my supervision sebab i belum berani nak serah bulat2 kat dia. Alhamdulillah she make it done with minimum error. Mana yang I tak berkenan, memang I suruh dia bukak balik.. So here is the outcome.



Anyway, today is Ika's birthday. Happy 16th Birthday. Semoga Ika menjadi insan yang solehah dan berjaya dalam hidup. Amin.. Kak Mai and the rest sayang Ika....

Quote:


1. Sheema=> Thank you. Silakan apa salahnya, kita sama2 cari idea... Kak Nora dah gi FP awak. Dah tinggal jejak pun...

2. Kak Liza=> Takper kak Liza... Kak Liza concentrate kat kitchen kak liza, masak sedap2... saya jahit baju untuk Kak Liza. Nanti kak liza, mana nak pk baju, nak pikir masak... Macamanapun... saya memang betul2 envy dengan kepakaran memasak kak liza. Bilalah saya ni nak pandai masak cam kak liza. Boleh masak macam2. Bestnyeeerrrr...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net