Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-Jan-2009 04:44 Email | Share | Bookmark
TABURAN MANIK SELAYANG PANDANG

 
Bahagian Bawah Baju
Kak Dura datang lagi.

Baju dari tuan empunya baju yang sama yang pernah I jahitkan SF-Red Roses and Baiduri Passion - Red Delima. Kali ni hanya sulaman manik yang ringkas sahaja, sulaman manik untuk bahagian tangan, leher dan bawah baju. Baju ini telahpun disulam di bahagian tangan dan bawah baju. Jadi untuk tidak nampak terlalu heavy dan inginkan sulaman manik yang ringkas, I hanya meng’complementkan’ taburan manik selayang pandang untuk bahagian tersebut. Ini salah satu baju yang telah siap dijahit pada bulan 12 tahun lepas. Maaf baru sekarang dapat dikongsi kerana tak sempat nak upload.






Quote:

1. Kak Izan@BNTB=> Ala Kak Izan... janganler jeles... manik tabur yang ni memang express punya version... sebab tu panggil Taburan Manik Selayang Pandang...

2. Lynn=> Waalaikumsalam. Wah wah wah...Labuan yea? Teringin jugak bah... InsyaAllah, kalau right timing, termasuk everything dah well planned, apa salahnya...

3. Wrar=> Memang lawa2.. (akan ku pikirkan dulu, tapi kenalah mix and match biar tak nampak seksi sangat... )

4. Ibu Aliff=> Salam perkenalan. Thanks for dropping by.





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net