Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 27-Jan-2009 01:52 Email | Share | Bookmark
IKLAN CLASS 2/2009 - 31 JANUARY 2009

 



Date : 31 January 2009 (Saturday)
Time : 9.30 to 6.30 pm
Venue : Taman Putra Perdana, Puchong.
Fee : RM250.00


CARA PEMBAYARAN

Setiap sesi, kehadiran peserta hanya dihadkan maksimum seramai 10 orang. Jika anda berminat untuk menyertai kelas yang dianjurkan, anda hanya perlu membayar wang pendahuluan sebanyak RM100 sebagai pra-pendaftaran ke dalam akaun Maybank 101 208 206 973 - Nora Abd Rahman . Langkah seterusnya sila maklumkan kepada saya melalui email atau sms atau telefon saya mengenai pembayaran yang telah dilakukan untuk tujuan kemaskini senarai peserta yang hadir di dalam FP saya.

SENARAI NAMA PESERTA YANG TELAH DISAHKAN HADIR

1. Shiela - CONFIRMED
2. CT Zaiton, Bangi - CONFIRMED
3. Mimi Hafiza, Bt. Caves - CONFIRMED
4. Fauziah Johari, Shah Alam - CONFIRMED
5. Rozita, Shah Alam - CONFIRMED
6. Norbaizura Abu Bakar - CONFIRMED
7. Watie, Ruvena Villa - CONFIRMED
8. Sharifah Amnah - CONFIRMED
9. Sharifah Atikah - CONFIRMED



Nama-nama yang tertera di atas adalah nama-nama yang telah call saya & menyatakan minat untuk menghadiri class saya pada masa akan datang. Bagi memastikan nama-nama anda disenaraikan sebagai CONFIRMED List, sila buat pembayaran deposit seperti yang dinyatakan di atas. Penyertaan berdasarkan "First Come, First Serve". Kepada mereka yang tidak pernah call dan berminat untuk menghadiri class saya, kehadiran dan penyertaan anda juga dialu-alukan. TQ.

Salam,
Nora

Quote:


1. Mia=> Kat Melaka belum lagi la... InsyaAllah, tunggu masa akan datang, kalau ada rezeki, Kak Nora akan update dalam FP.

2. Dayang=> Takper.. beli and simpan buat stok pun tak kisah sebab takde expiry date kan.. Nanti bila2 masa nak jahit, manik dah tersedia ada... Anyway, thanks for the chocolate.

3. Anggerik Rimba=> InsyaAllah, tak berani nak janji. Baju orang banyak nak siapkan. Kak Nora memang kena bagikan masa, kalau tak siap baju orang, nanti orang marah loh...

4. Lily=> Lily, class on weekdays memang tidak dibuat kecualilah kalau public holiday falls on weekdays, InsyaAllah, I akan buat. I buat class ni more on weekends sebab hari lain I kerja. (sebenarnya I buat class in on part time basis)

5. Zura=> Yes, Zura, masih available lagi. Nanti forward to me your email add. Nak email map. Latest by tomorrow. Tq

6. Kak Izan=> Kak Izan, kalau pagi tak bleh datang, datangler petang2 sikit. Sebab kalau nak datang awal, memang tak sempat nak ajar teknik sulaman benang. Kalau tak sempat jugak, nanti kita buat appointment lain with geng lain, k?

7. Aiza=> Salam perkenalan Aiza, thnx sebab jadikan FP ni as your inspiration. Semlm dah visit Blog u. Memang cantik2... mcm tak percaya kalau u kata u are still beginner sebab beginner jarang dapat buat design2 yang wow... menggoda mataku... semua cantik2.. Congrates. Mesti syok dapat geng sekepala dengan Dayang, kongsi minat yang samakan..
Desgin Choco Flora tuh, hehehehe, pandai pun recycle.. memang cantik.. Cat eye tuh, memang susah nak jumpa. Cuba check dengan Zai Manik and Noraini @ Ladybeads. Sebab Kak Nora pernah beli 'mata kucing' tu kat depa berdua.

8. Yanti=> Salam Yanti, thanks. Emmm.... patutlah tunggu2 tapi tak sampai.... Price masih dikekalkan pada paras harga yang lama.

9. Suria=> Salam Suriah. Thanks for visiting. Ooo u all collaborate eh...? Well done and keep on beading gals.

10. Lina=> Thanks Lina, Salam perkenalan. Silakan, tak ada masalah




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net