Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-Jan-2009 04:06 Email | Share | Bookmark
BAIDURI PASSION - RIEHANA

 
Close up...
 
Permintaan Riehana supaya baju thai silknya diserikan dengan sulaman manik Baiduri Passion. I embellishkan lagi design nih dengan penambahan labuci dan mutiara kecil supaya design nih tak nampak terlalu kosong.







Quote:

1. K.Nani=>

2. Kak Dzila=> Okaylah tew....

3. LinJB=> Lin, welcome to my FP. Thanks for visiting. Pls check your email. Harga sama RM250.00

4. Ija=> RJ banyak jual kristal tuh.. g ler tempat dia... Semalam K. Nora g... memang bermacam2 color... Buatlah... Yess Ija, design nih kak Nora cilok dalam buku RJ. Kalau boleh dalam buku RJ suma kak Nora nak tiru... Tapi masa tak mengijinkan..

5. Zai=> Zai, InsyaAllah, kalau ada yang berminat, kak Nora akan teruskan... Sedapkan kuih lapis sarawak. Kalau balik JB, mesti nak tempah... Yummy...

6. Yan=> Janganlah simpan jek... rugi tak cuba... kalau Yan cuba, sure Yan tak nyesal... sebab lawa kan..

7. Azzura=> Yess betul Zura, Kalau kain tu penuh corak, memang tak sesuai. Manik2 nih kak Nora tak beli kat satu tempat jek... Ada yang beli dengan Zai Manik, Acrylic Stone or Crystal tu kak Nora beli kat RJ, manakala tiny star flower tuh, kak Nora beli kat JB sebab in KL, so far memang tak pernah jumpa.

8. Ummi=> Salam Ummi... Kalau boleh suma tempat nak pergi... All rounder... tapi buat masa nih, memang tak berkesempatan... Masa terhad. InsyaAllah, kalau ada rezeki... mana tau kan.. Sampai jugak kak Nora kat sana...

8. Kak Erra=> Tima kasih.. Go Kak Erra Go... Buatlah satu... Jom join the event. Boleh lerh melaram dengan hasil tangan sendiri jahitan manik akak tuh...

9. Angahsu=> Tq. Cubalah buat, sure u boleh punya. Kak Nora pun tiru dalam buku RJ.

10. Ruby=> Salam Ruby, Yup kat FTIMdc tu lah.. (Kompleks 3C). Skang banyak beads, stones and sequin dijual, bermacam2 colour ada,... Yes, ala-ala one stop centre gitu..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net