Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 17-Jan-2009 12:06 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA - RATNADEWI

Bahagian tangan
 
 
Okay dah siap baju Ratna from Bumi Kenyalang. The only customer who wish to have the SF design around her baju's neck.
Pity her, she wanted to have my a'ir tangan' since last raya puasa but unable to take more order. Jadi bagi tidak menghampakan Ratna, inilah dia SF yang telah siap sedia untuk dipakai. Baju baru dipost tadi, hopefully she managed to get the baju before 31 Jan for her bro's wedding.





17 Jan 2009

Masih in progress. But need to preview dulu untuk Ratna for her comment before I can proceed further.



Quote:

1. Kak Dzila=> Thank you Kak...

2. Ann=> Waalaikumsalam Ann. Thank you. Harga Kak Nora dah sent thru email yea. Pls check.

3. Kak Izan=> Boleh ler kak Izan... no hal... Silakan... silakan... Kak Izan, amacam nanti nak join mlm tu, pls bank in the money to my acc. yek... (sorry, senang cakap kat sini jek... takut terlupa, nak email or call...)

4. Aida=> Terima kasih... InsyaAllah, nanti dah siap, macam biasa, I akan publish for your viewing pleasure.

5. Pepari=> Apalagi Pepari, buatlah sehelai SF untuk baju sendiri. 1 hari 1 jam untuk buat SF kalau takut tak terbuat2. Janji buat daripada tangguh2, hmmm... nanti sure tak terbuat... (wah wah wah... mandai jek cakapkan orang... ).

6. Kak Ila=> Thank you kak... Saya pun suker sangat dengan combination colour nih... Rasa macam tak nak bagi jek baju nih kat Ratna . Nasib baiklah Ratna ni dah bayar in full sebelum baju ni siap sepenuhnya.

7. Kak Izan@BNB=> Alhamdulillah... tq...

8. Anggerik=> Alhamdulillah, thanks.

9. Aida=>Aida, thanks, alhamdulillah... buku purple dah dapat ke belum?
Huhuhu I tak pandai nak jawab bahasa Sarawak tuh, rasanya paham sikit2 kot, itupun lama nak pk. Ratna stay in Kuching...

10. Nurul=> Thanks Nurul, alhamdulillah... memula memang rumit, tapi bila Nurul dah biasa buat, mesti dah tak rumit...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net