Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Feb-2009 03:59 Email | Share | Bookmark
IKLAN SESSI 04/2009 - SABTU, 7/3/2009

 


Assalammualaikum,

FYI, my next class will be scheduled as follows:-


Date : 7 March 2009 (Saturday)
Time : 9.30 to 6.30 pm
Venue : Taman Putra Perdana, Puchong.
Fee : RM250.00


CARA PEMBAYARAN

Setiap sesi, kehadiran peserta hanya dihadkan maksimum seramai 10 orang. Jika anda berminat untuk menyertai kelas yang dianjurkan, anda hanya perlu membayar wang pendahuluan sebanyak RM100 sebagai pra-pendaftaran ke dalam akaun Maybank 101 208 206 973 - Nora Abd Rahman . Langkah seterusnya sila maklumkan kepada saya melalui email atau sms atau telefon saya mengenai pembayaran yang telah dilakukan untuk tujuan kemaskini senarai peserta yang hadir di dalam FP saya.

SENARAI NAMA PESERTA YANG TELAH DISAHKAN HADIR

1. Hafizah, Subang Bestari - CONFIRMED
2. Nurazura, Jln Sultan Ismail - CONFIRMED
3. Am, Shah Alam - CONFIRMED
4. Kina, Shah Alam - CONFIRMED
5. Nur fadela Waheeda, Kinrara - CONFIRMED
6. Rahayu, Kinrara - CONFIRMED
7. Nyna - Sentul - CONFIRMED
8. Pn. Hjh. Jara, Shah Alam - CONFIRMED
9. Sophiaty, Keramat - CONFIRMED



Quote:

1. Zai ButterflyBeads=> Zai TQVM for your feedback. Really appreciate that. Yup!! Nak tambah lagi, sebenarnya kalau kita belajar on theory (by book) semata-mata, we wouldn't gain much berbeza bila u belajar on practical. Sebab.... ???? bila belajar berguru, baru u boleh tau, selok belok mengenai bidang yg u belajar. Kesilapan yang u buat, boleh ditegur secara direct dan diperbaiki serta merta daripada u terus membuat kesilapan. This method applies to every knowledge / field yang kita hendak buat mahupun yang sedang dijalankan. Sama jugak bila kita belajar mengaji Iqra @ Muqaddam @ Al-Quran... (hah...!!! Dah masuk bab ceramah agama lak nih...., hmmm tapi cam gitulah kaedahnya...)

Makan sedap eh...? Berkat air tangan 'cooking lawyer', next to my house. He is a caterer. Kalau sesiapa yang . berminat, can call him direct 012-2009171. Price is very affordable and reasonable. Dijamin sedap....(Kasi promote sikit... apa salahnyer kan...)

2. Cikgu Diana=> Wah.... berjaya jugak Diana pergi ke dinner tu nanti. InsyaAllah, Kak Nora
simpankan... TQVM

Diana, redah jek... yang pasti malam tuh... kita ENJOY....!!!!

3. Dayang=> Dayang rajinnyer balik Sabah.... InsyaAllah, kalau takde apa2 aral, kak nora akan ke Sabah gak... tengah tunggu kelulusan 'visa' dulu...

4. Yasmin=> Yezzzer... Kebetulan memang ada 1 unit lagi... Itupun sebab last time my new friend from Sabah, Pn. Hjh Dayang came to KL and asked for the same book. I got one for her and 1 more left with me. Kalau u nak, I can sell it to you. Pls email me your details. Tadi I sent email to you but rebounce la....

5. Emin=> Emin…Thanks sebab u interested to come to my class. Ada 2 cara yang paling mudah. Cara pertama, get a cab from KLIA to Putra Perdana (cab fare is approximately RM60.00). Cara ke dua, Take ERL to Putrajaya Terminal (RM6.00++) and get a cab to Putra Perdana.

6. ILA=> Ila, sebab u dah kerja dlm building yg sama dgn RJ, maka senanglah u nak pergi kelas RJ. Lagipun, kak Nora pun memang anak didik RJ jugak.. Apa yang dia turunkan ilmu kat Kak Nora, sama jugak Kak Nora turunkan ilmu kat student Kak Nora. . BTW, bagi menjawab pertanyaan u, camner nak gi kelas kak Nora di Tmn Putra Perdana by public transport, bas metro no. 20, bas rapid KL no. 62 kot..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net