Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 16-Mar-2009 02:20 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA - BONDA AIDIL

 
 
21 March 2009..... Tarikh nak pakai...
InsyaAllah, akan ku gagahkan juga demi Aidil yang berkorban untuk bondanya.




Gambar baju Bonda Alif yang dah siap. Sorry lambat upload sebab buzy.


Quote:

1. Yan=> (first time I dengar word pedo-pedo...) rabit telinga... hahahhaha lama tak dengar perkataan tuh.. orang Johor pun ada gak perkataan rabit.. Mak-mak kita la yang biasanya suka guna perkataan luar dari Kamus Dewan Bahasa & Pustaka. I bukan pengasas SFla Yan... Mana ada chekk... itu cuma combination dari my observation dari semua sumber..RJ dan jugak dari majalah2 esp. dari Jedan Butik. Cubalah Yan buat.. sure ramai kerumun Yan nak tengok SF Yan dari dekat....

2. BnB=> Nak nyanyi sikit... I believe I can fly.... (tetiba jek... )...

Macam2 ada.... tambah sikit lagi... (sebab takut orang salah interpret... gambar2 diatas adalah perasaan yang sedang dihadapi ketika ini... Serba tak kena...huhuhu) Same goes to you sis... semoga projek kita siap on time... sebab kita dah kerja OVERTIMEEE..... !!!!

3. Suzi=> thanks Suzi... hati u yang dah jatuh tuh, nasib baik sempat I sambut ... pls check your email kay...

4. Dana=> Terima kasih Dana. Tak jugak, kadang-kadang asyik jahit bukak...jahit bukak... sebab tak puas hati...

5. Sity=> Terima kasih sebab minat..

6. Nor=> Nor, cuba g kat support beaders kak nora. Ada beaders e.g. Huzaimah, Kak Ani, Asma dari Johor kat situ. U boleh get details from there. Selain dari tuh... cuba check with Umi Pepari..

7. Sawahlebar=> kalau part time macam I nih, buat lebih kurang 1 - 2 minggu... Buatlah.. sure u can do it!!1

8. Kak Su=> Waalaikumsalam Kak. Insyaallah yea kak, kalau ada kesempatan ke tempat akak, saya akan war2kannya dalam FP saya. Saya pun masih belajar lagi sampai sekarang dengan sifu saya, Rosita Jaafar. kalau berguru nih memang lain sikit touching dia. Takut tak layan... InsyaAllah, saya cuba jawab segala pertanyaan maupun teguran atau sapa-menyapa.. Teruskan usaha akak yea and sentiasalah melawat FP saya nih.. Terima kasih.





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net