Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Apr-2009 10:05 Email | Share | Bookmark
IKLAN SESSI 05/2009 - AHAD, 19/4/2009

 


Assalammualaikum,

FYI, my next class will be scheduled as follows:-


Date : 19 April 2009 (Sunday)
Time : 9.30 to 6.30 pm
Venue : Taman Putra Perdana, Puchong.
Fee : RM250.00


CARA PEMBAYARAN

Setiap sesi, kehadiran peserta hanya dihadkan maksimum seramai 10 orang. Jika anda berminat untuk menyertai kelas yang dianjurkan, anda hanya perlu membayar wang pendahuluan sebanyak RM100 sebagai pra-pendaftaran ke dalam akaun Maybank 101 208 206 973 - Nora Abd Rahman . Langkah seterusnya sila maklumkan kepada saya melalui email atau sms atau telefon saya mengenai pembayaran yang telah dilakukan untuk tujuan kemaskini senarai peserta yang hadir di dalam FP saya.

CONFIRMED LIST

1. Sheema - Taman Putra Perdana
2. Suri - Kota Damansara
3. Wahida - Setapak
4. Ziana - Seri Kembangan
5. Salizawani
6. Nurhidayah
7. Fatimatul Fadilah - Ampang
8. Adik Aqilah - Bangi
9. Cikgu Zu - Nilai
10. Jehan - Bt. Caves, Selayang




Quote:

1. Ija=> Wokay... Jom....

2. Kak Sheeda=> Frame kak, jangan tak frame... nanti kitaorang boleh tumpang tengok...

3. Ziana=> kalau dari putrajaya, kena tol RM1.60, pastu naik simpang kiri (1-2 kilomtrs dari tol), nearby Taman Bukit Puchong 2.

6. Fusha=> Salam perkenalan Fusha. Hajat di hati teringin nak 'road tour'... tapi apakan daya...buat masa nih tak tercapai tangan... sebab kak nora ni siang kerja, malam menjahit, InsyaAllah, kalau ada kesempatan, kalau kak nora cuti2 malaysia, kak nora cuba selitkan agenda buat class yea...

7. Sue=> Salam perkenalan Sue, silakan.... no problem..

8. Aiza=> Okay, nanti kak nora comment, semalam baru nak start comment, battery laptop pulak flat... sabar yea... Aiza dah tengok gambar Aiza terpampang besar tuh...? Glamer meh.. tak sesia datang malam tuh kan..?

[b9. ]Kak Erra[/b]=> terima kasih atas ucapan akak tuh... "The Best Personal Distributor". Thank you for always be regular visitor to my FP.

10. Sue=> terkejut kak Nora, ingatkan amendanya.. Okay, dah baca comment sposen kak Nora?

11. Ziana=> Sorry tak sempat balas sms, buku tu memang ada dijual ketika kelas diadakan.

12. Umi Pepari=> Kelas kak nora nih peringkat Asas dan Lanjutan, nanti u akan diajar sekali design SF.

13. Kak Aishah=> Insyaallah, mudah-mudahan saya dapat berjumpa lagi dengan kak Aishah. Saya akan inform kak Aishah bila my next class... . Saya tabik spring dengan kak Aishah...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net