Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Apr-2009 08:14 Email | Share | Bookmark
DAZZLE DAISY - KAK DURA

 
 
Baju kak Dura punya customer... Her customer is also my regular customer. Frankly speaking, I like with this design. First time buat kat baju client. Glad to hear that she likes.

Baju ni dah siap awal, cuma baru hari nih boleh update. Okay, selamat mencuci mata.





Quote:

1. Mamaluqnqis=> Thanks, insyallah will visit your blog later.

2. Shika => Thanks, jom blajor...

3. Yan=> Thanks Yan... InsyaAllah, sat g kalau free, cek p ghumah hang

4. Su Angel => Terima kasih. Ooo peminat CT rupanya...

5. Aiza=> No problem sis. Yea... semua lagu2 Kak Aishah kak Nora suka sebab suaranya memang merdu, gemersik. Lagu yang tak sedap kalau dinyanyi oleh Kak Aishah pun boleh jadi sedap...

6. Kak Erra=> Untunglah akak dapat tengok semua baju2 tuh, walau pun dari jauh. Kalau Kak Erra masuk bertanding hari tuh, sure dah nampak baju Kak Erra kat Pangkor kan...? (hehehe tu dia bagi hint, tahun depan suruh Kak Erra masuk tuh... dah sampai seru tuh.... ). Kak Aishah tak bagi apa2... cuma bagi her phone no. dia kat saya jek. Itu pun dah begitu bermakna pada saya yang minat dia sekian lama...Alhamdulillah...

7. Maz-andam=> Thanks... No problem nak tumpang iklan.

8. Dana=> Awak pun pandai... cubalah buat kat baju awak sendiri k.

9. Fyna=> Fyna, try buat kat baju awak, sure puas hati...

10. Yan=> Finally ada gak orang tanya pasal baju2 kak Nora malam dinner tuh... Ingatkan kalau tak tanya nak diam jek ,sehingga tiba masa yang sesuai, baru kak nora share dengan u all. Baju2 pada malam tuh sama ada baju2 AJK mahupun baju2 pertandingan adalah hakcipta terpelihara FTIMdc. Jadi tak bolehlah nak menayangkanya secara close up sehingga ke suatu masa yang akan dibenarkan kelak. Sabar yea.

11. Asma=> Amacam dah katam dah baca tutorial tuh. Awak kena rajin try and error sepertimana yang Kak Nora ajar awak via telephone kemarin. Sikit sebanyak bila awak explore FP nih, sure knowledge akan bertambah. Good Luck!!!

12. Diana=> Kak Nora pun suka tengok. Masa baju dah siap, rasa tak nak bagi jek...Boleh gitew???

13. Amoi=> Amoi... apa khabar..? Sihat... Nanti cuba eh bunga nih... buat satu kat baju Amoi sure orang jeling jek....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net