Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@NoramanikBy: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 22-Apr-2009 08:49 Email | Share | Bookmark
AFTER CLASS SESSI 05 - 19 APRIL 2009, SUNDAY

 
 
 
 
Gambar2 yang ditunjukkan di sini adalah atas hasil belas ikhsan dari Kak Suri kerana battery camera saya dan Lily flat. Terima kasih Kak Suri atas pertolongan Kak Suri dan juga Kak Zuriana atas pertolongan yang dihulurkan sebelum kelas dimulakan. Walaupun pada akak berdua nampak kecil, tapi pada saya, pertolongan yang dihulurkan amat bermakna pada saya.

Syukur Alhamdulillah sekali lagi, kelas selamat dijalankan. Kesemua peserta kali ni tiba on time dan penuh komited menjalani kursus yang diadakan.

Semoga ilmu yang dikongsi ini dapat memberi manfaat kepada semua yang hadir sama ada ingin menjadikan bidang ini sekadar hobi mahupun untuk mendapatkan pendapatan sampingan. Kepada mereka yang pernah hadir ke kelas saya, sekiranya u all berminat untuk berkongsi blog / fp anda masing2, sila emailkan kepada saya untuk disenaraikan di bawah senarai ’My Support Beaders”. InsyaAllah, semoga sikap saling membantu ini akan dapat berterusan demi kebaikan bersama.

Ini adalah sebahagian gambar2 yang telah dirakamkan semasa kelas dijalankan untuk tatapan pengunjung Noramanik.fotopages.

Salam,
Noramanik.Quote:

1. Ziana=> Yelah, pi mai pi mai situ jugak... kawanmu kawanku jua... Same goes to Nurhidayah & Jehan.
Yea betul... tak sangka my BJZ tu kawan hubby u.... Itula... konon2 nak bual kosong..last2 terbongkar rahsiakan...View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net