Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Apr-2009 10:13 Email | Share | Bookmark
IKLAN SESSI 06/2009 - JUMAAT, 01/05/2009

1 May 2009 , Jumaat = Public Holday (Labour Day)
Assalammualaikum,

Ada sesiapa tak yang berminat nak attend my class di Skudai, Johor sebab I nak balik kg sempena cuti panjang ni. Kalau ada, insyaAllah, kelas akan datang akan diadakan spt berikut:-


Date : 01 May 2009 (Friday) = Public Holiday (Hari Pekerja)
Time : 9.30 to 6.30 pm
Venue : Balairaya Taman Sri Skudai, Skudai, Johor
Fee : RM250.00



Setiap sesi, kehadiran peserta hanya dihadkan maksimum seramai 10 orang. Jika anda berminat untuk menyertai kelas yang dianjurkan, anda hanya perlu membayar wang pendahuluan sebanyak RM100 sebagai pra-pendaftaran ke dalam akaun Maybank 101 208 206 973 - Nora Abd Rahman . Langkah seterusnya sila maklumkan kepada saya melalui email atau sms atau telefon saya mengenai pembayaran yang telah dilakukan untuk tujuan kemaskini senarai peserta yang hadir di dalam FP saya.



SENARAI NAMA YANG HADIR

1. Hanim
2. Mahnita - Kota Tinggi
3. Irene -
4. Tasz - Taman Tampoi Indah
5. Raudah - Kulai
6. Noraini - Simpang Renggam


Quote:

1. Hanim=> Hanim tq for your participation. InsyaAllah, class will be confirmed on 1 May 2009 (Friday). Balance nanti bayar masa registration k. Apa2 hal I will call u later. TQ.

2. Nita=> Salam Nita, thanks sebab nak join my class. Okay, class akan dibuat pada 1 May 2009, Jumaat, InsyaAllah. I will call u later.

3. Umi=> Umi dah based in KL kan.. takpe kalau sudi jom join my class kat KL dalam bulan May nanti.

4. Aiza=> Aiza, jom join next round k. colour choosing nih kena by experience. kena rajin suai padan manik dulu kat baju tu. Kalau betul2 ngam baru jahit.. Kalau kain tu terang benderang, kena tonne down sikit warna manik tuh... begitulah sebaliknya.

5. Tasz @Aprilcheesetart=> Yes, nanti let me know, i can update my list. Thanks Tasz.

6. Zue=> Okay, no prob sis!!! Permisi dulu ...

7. Kak Su=> InsyaAllah Kak, kalau ada kesempatan saya akan sampai jugak ke sana. Terima kasih sebab akak selalu lawat fp saya.

8. Mummy Ayong=> Terima kasih. InsyaAllah, next Sunday, 17 May 2009. Tunggu I publish for my next entry. Once dah confirm tarikh tuh, I akan email kat u yea.

9. Reen=> InsyAllah, pls gimme your contact no. e.g. hp. or email, so bila ada class kat Skudai, I akan inform you earlier yea. Congratulations on your new born baby...

10. Tasz=> Salam Tasz, thanks to you too. Nanti kak Nora linkkan awak punya FP yea. kalau nak tau more details pasal FP, kak Nora ada linkkan tutorial FP di sudut kiri di FP kak Nora yea. Bolehlah study kat situ.

11. Kak Erra=> Terima kasih kak Erra, Sayap baru tumbuh tu kak...

12. Cekgu Lynn=> InsyaAllah Lynn... kalau ada kesempatan yea... Tak boleh nak janji....Kalau ada, insyaAllah, Kak Nora memang akan war2kan.




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net