Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Jun-2009 04:23 Email | Share | Bookmark
MUTIARA BERIRING - FAZILA

 
 
Baju officemate cum my regular customer. For your viewing pleasure.





Quote:

1. Sally=> Kak Nora guna 4 lembar benang, jahit macam biasa jek… guna 4-4-6-4-4 mm pearl glass beads.

2. Noor=> Salam Noor, Thanks, saya kat area Tmn Desa, KL (Off), and Puchong (Home). Pasal pricing, insyaAllah, I will email it to you.

3. Ija=> Salam Ija, thank you. Kak Nora pun memang suker design nih… memang simple, tapi menarik… and kalau jahit cepat siap sebab just guna pearl sahaja.

4. Adik Shafiq=> Salam dik… terima kasih.

5. Kak Erra=> Salam Kak...wah... pusing satu Malaya akak nih... Jahitan nih simple jek kak... guna teknik sulaman manik beriring. Cuma yang nih kita gantikan manik, guna pearl sepenuhnya.

6. Nida=> Hai Nida... pening jugak nak pilih color nih... dah berapa kali experiment baru nampak colour nih boleh masuk..

7. Dianabeads=> Diana, awak pun boleh buat... Memang lawa’s’ design nih...simple..

8. Cienai=> Kalau guna pearl glass, dia punya life span lagi lama as compared yang pearl plastic. Buatlah u… memang senang… siap cepat. Satu malam dah boleh settle tangan dan leher.

9. Sarina=> Waalaikumsalam, thanks for your comment and jemputan ke rumah u. InsyaAllah, kalau free, kak Nora intai2 rumah awak yea…

10. Pu3=> Guna teknik manik beriring, and guna pearl beads (4-4-6-4-4mm).

11. Imas=> Salam Imas, thanks for your comment. InsyaAllah, nanti saya g rumah awak laks…

12. Jehan=> Ala... tadi masa borak dengan awak kat tel, putus pulak... Okay, harap awak berpuas hati dengan jawapan terhadap soklan yang dikemukakan... and get well soon beybeh..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net