Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Jun-2009 05:10 Email | Share | Bookmark
MEABADI

 
Sepersalinan lagi baju milik Meabadi. Kain yang bercorak kotak2 ini membuatkan saya memilih batu acrylic yang berbentuk segiempat bagi menghasilkan sulaman manik untuk disuaipadankan dengan corak kain berkenaan.

Buat Meabadi, tahniah atas kelahiran permata hati yang kedua. Semoga baju ini boleh digayakan selepas tempoh berpantang nanti.



Quote:

1. Dana=> Thanks Dana, warna baju ini memang cheerful.. same goes to the beads colour.

2. Rozamy=> Thanks Rozamy, maaf kak nora memang tak ada proper pricing list. Kalau u nak tau price of your preferred design, nanti just email to me k.. Sorry dear

3. Ija=> TQ Ija, design nih kan kalau sekali pandang macam gula2... memang sweet kalau tengok dari dekat.

4. Diana=> Sapa kata tak kering dek... kerrringgg kontang adolah.. Kena rajin selak2 majalah. pastu pelbagaikan jek idea tuh.. Anyway, thanks Diana.

5. Balkis=> TQ Kis... Apalah citer awak selepas berumahtangga nih kan...? Sure masih nak kena find tune nak sesuaikan suasana baru. Amacam bisnes... tiap2 malam tidur kul berapa... ?

6. Kak Izan=> Oooo yezzer... itu sudah mesti maaa..

7. Kak Erra=> Akak tak yah kejar kak... nanti semput, saya nih pun dah.... (tak tau nak cakap apa...) gugu gigi gaga.... . Saya pun menumpang idea tengok sifu saya dan kawan2 punya hasil kerja tangan...

8. Eja=> Yezze... very d rainbow color...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net