Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 11-Aug-2009 09:02 Email | Share | Bookmark
LADY IN RED - NY

 
 
 
 
Seperti yang dijanjikan, full version of baju Norizan sempena majlis persandingan anaknya. Looks familiar kan...? Kerana terpikat dengan hasil tangan Johan Pertandingan Sulaman Manik dan Labuci, adik Ain, maka saya ingin juga mencuba idea yang Ain hasilkan. Tapi of course... tak boleh lawan itu champion... Baju Ain memang terlalu cantik, dari atas sampailah ke kaki kain, penuh dengan hasil sulaman Manik, Labuci, Kristal dan benang. Memang salute dengan kesabaran dan kekemasan sulaman yang dihasilkannya. Kalau sesiapa yang berminat untuk melihat baju yang Ain hasilkan in full version, apa tunggu lagi, silalah beli buku terbaru RJ, Teknik Melakar Corak Sulaman Labuci, Kristal, Benang.





24 Jun 2009
Baju thai silk polos berwarna merah ini dimiliki oleh mak bakal pengantin. Atas permintaannya agar baju ini tidak dipreviewkan sebelum majlis berlangsung perlu dipatuhi. InsyaAllah… akan dikongsi bersama kawan2 sekelian selepas majlis yea.



Quote:

1. Kak Izan Beauty=> Kalau u all tengok design in full version, mesti korang cakap... "Cam pernah lihat... tapi di mana yea...?" tapi tak boleh lawan maaa itu champion punya baju... (hint...hint...hint...)

2. Kak Hanim=> Terima kasih kak... kite pun tirgoda taw... buat kat baju orang, baju sendiri tak buat2 lagi...

3. Kak Nani=> Yup... sweet lovely pink

4. Diana_beads=> thanks sis

5. Sarimah=> Nanti kita share gambar yang full version yea. InsyaAllah... keep on visiting my FP k...

6. Balkis=> Sabar sikit dek non yea... bulan depan kita jamu mata... Ada santapan cuci mata... ewah....!!!!

7. Rose=> Salam Rose... Jom join my class... bukan sahaja bunga nih, u will get even more techniques dan akan diajar macam2 bunga nanti.

8. Pepari=> Awak punya design pun kite sukeeeee sangat tengok... Chantek-chantek lah...
And congratulations sebab dah become popular in 99 Most Popular FP.




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net