Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Jul-2009 08:57 Email | Share | Bookmark
Kelas Sesi 12/2009 - 4 Julai 2009 (Sabtu)

 
 
 
 
Kelas di Skudai telahpun selesai diadakan pada 4 Julai 2009 (Sabtu). Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar walaupun pada awal pagi itu terdapat sedikit kesilapan teknikal yang berlaku. Namun segalanya dapat di atasi dengan segera. Terima kasih kepada adik2 di JB atas sikap mereka yang penuh diplomasi itu. Kata mereka... Tak kesah pun kelas buat di mana, janji dapat menuntut ilmu sulaman manik & labuci.

Kepada Irene, Wana, Mira dan Alia, maaf kalau tunggu agak lama mengenai entry kelas yang telah diadakan pada tempohari… Grrrr… buzy yang amat....!!!! Congratulations to Mira for wining the lucky draw prize.

Okay, tanpa berlengah masa…. Enjoy the pictures. Terima kasih kepada Mira kerana memfowardkan gambar yang telah dirakamkan di kamera digitalnya.

Salam,
Kak Nora






Quote:

1. Sally=> Yea memang cute & comel lote esp. yang anak dara 2 orang tuh.. Yang duduk kat sebelah kiri & kanan kak Nora sure tersengih2 bila Sally cakap diaorang cute... Cute mummy u......

2. Azie=> InsyaAllah, lepas raya yea. Keep on beading gal...

3. Ai=> Your welcome. Keep in touch babeh...

4. Kak Erra=> Kita serupa..... Baju sendiri memang susah nak siapkan? Kalau dah betul2 desparate, barulah kelam kabut... silap2 tukang jahit punya baju memang sempoi...
No problemo... sesiapa nak tiru dan cari idea untuk design melalui FP saya nih, ditanggung halal.

5. Mira=> Mira, thanks to you too. Good luck in whatever you do k...

6. Farah= Kalau u dah free, jomlah join.. Thanks for inviting.

7. Reen=> Baju Reen bila pulak nak buat SF? InsyaAllah, kalau ada kelas sulaman benang, kak nora akan war2kan dalam FP. Tunggu iklan selepas raya... atau tunggu lepas raya, Kak Nora balik Skudai k... Thanks for your support.

8. Jamaliah=> Ada diantara mereka yang hadir ke kelas Kak Nora, memang zero knowledge in beadings and they manage to complete 20 types of techniques in a day. Malah ada yang dah buat design SF untuk diri sendiri.

9. Kak Jam=> Kalau ada cukup quorum, ada tempat, insyaAllah, akan dipertimbangkan.
But no at this time... May be after raya.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net