Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 17-Aug-2009 09:18 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA - MILA

 
Dua helai baju kurung dikirimkan oleh Mila, untuk diperindahkan lagi dengan sulaman manik / labuci. Sehelai lagi bakal menyusul kemudian. InsyaAllah, akan disempurnakan hajat para pelanggan satu persatu mengikut masa yang ditetapkan.



Quote:

1. Kak Dzila=> thank you sis!!!!

2. Eja=> thank u eja...

3. Ida=> Eda tengok dah siap pun juling2... kak nora nih nak cari manik /labuci yang sesuai lagi lah juling julingan...

4. Dana=> Thanks Dana Jom buat satu untuk raya tahun nih..

5. KZ=> Petua? Hmmm... kak nora takde petua khusus, mix and match sampai mata dan hati kita boleh terima combination tuh... kadang2 bila dah siap pun, kak nora tak berkenan, memang sah, kak nora mesti bukak balik jahitan tuh... InsyaAllah, bila KZ dah banyak kali jahit, u will get the experince along the 'journey'..

6. Yanie=> Thanks Yanie... Buatlah Yanie.. jangan tangguh2.. 1 hari 1 jam okaylah tuh... lelama siap..

7. Nafisah=> Thanks Nafisah..Awak suker, kak nora pun suker.. seb baik tuan badan pun suker... Alhamdulillah..

8. Lyk=> Salam Lin, tempahan raya puasa dah tutup... raya haji masih open.. pls check your email k.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net