Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Sep-2009 06:45 Email | Share | Bookmark
SEQUINS ON LACE

 
2nd collection of Azlina's baju raya. Frankly speaking, saya juga amat 'lemah' bila berhadapan dengan kain lace selain dengan batik. Tak tau kenapa.... asal pegang sahaja, mulalah fikiran nih, caca marba dibuatnya, asal pegang kain nih, letak balik... asal pegang jek... letak balik. Masa kian berjalan, owner nak cepat.. Apa lagi, jalan penyudah, saya terpaksa menggunakan talian hayat saya yang terakhir, menemui sifu / mentor saya, Rozita Jaafar.

Setelah meminta pendapat RJ, hmmm... lega... happy sebab dapat settlekan kerja dengan segera. Terima kasih to my RJ.

Azlina nak yang simple, ini sahaja yang saya mampu membuatnya. Nampak gaya bila dah siap nih, mulalah macam nak tambah situ sikit... sini sikit... tapi takut over do it pulak.. I really hope yang ini pun tak terlalu over do. Mengambil masa dalam 2 malam berturut2, alhamdulillah... siap...!!!!

Lepas nih kita tengok pulak baju sapa yang kenaaaaaa



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net