Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Sep-2009 02:05 Email | Share | Bookmark
DAZZLING - SHARMILA

 
2nd baju raya Mila. Mila inginkan design yang sama dengan Dazzling Kak Sue.

Agak lama nak update sebab baru siap, tengah2 jahit, lagi 10 biji acrylic stone tak cukup.... Hah... ambik ngko... !!!! Menjajau saya selongkar simpanan manik2 yang ada... Terkais sana, terkais sini... tak jumpa2...gerammnyer... "susah2 sangat aku bukak batu ni kang ... tapi pk2, macam tak berbaloi nak bukak the whole jahitan just because of tak cukup 10 biji lagi stone tuh!! Dah lah nak raya nih.. Mintak2lah ada lagi stock acrylic nih kat kedai tuh"

Sebenarnya saya dah lama beli acrylic stone tu kat kedai XYZ, saja buat stock. Nak dijadikan cerita bila pergi nak beli lagi, dah out of stock...Huaaaaaa!!!!! Saya tak bernasib baik... Apa saya nak buat nih...!!!! Mak tolongggg!!!!!

Nasib baik ada Kak Izan Bangi... berbekalkan MMS/email yang dikirimkan, Kak Izan membantu saya mencari di sekitar tempatnya. Alhamdulillah Kak Izan dapat apa yang saya inginkan. Tanpa mahu mengulang kesilapan yang sama, terus saya beli borong 3 paket (pada hal nak pakai 10 biji jek). Apa nak buat... eden fobia... lebih2 lagi saat2 genting nak raya nih...

Itulah kisah di sebalik pembikinan baju ini. Semoga Mila bergembira dengan hasil yang dipaparkan disini.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net