Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-Oct-2009 02:45 Email | Share | Bookmark
KELAS SULAMAN MANIK DAN LABUCI

Assalammualaikum,

Alhamdulillah, atas permintaan yang menggalakkan dari peminat manik dan juga pengunjung setia Noramanik Fotopages, saya bercadang untuk menyambung semula aktiviti kelas yang pernah diadakan sebelum ini seperti yang tertera di bawah. Peserta yang dihadkan sebelum ini seramai 5 orang, telahpun dibuka kembali kepada 10 peserta. Sekiranya anda berminat, bolehlah membuat terus pembayaran deposit sebanyak RM30.00 dan inform saya segera tentang pembayaran yang telah dibuat bagi mengelakkan kekeliruan berlaku.

FYI, my next class will be scheduled as follows:-


Date : 31 October 2009 (Saturday)
Time : 9.00 am to 6.30 pm
Venue : Taman Putra Perdana, Puchong.
MAP TO PUCHONG
Fee : RM250.00
Teknik : 20 - 22 jenis


CARA PEMBAYARAN

Jika anda berminat untuk menyertai kelas yang dianjurkan, anda hanya perlu membayar wang pendahuluan sebanyak RM30 sebagai pra-pendaftaran ke dalam akaun Maybank 101 208 206 973 - Nora Abd Rahman . Langkah seterusnya sila maklumkan kepada saya melalui email atau sms atau telefon saya mengenai pembayaran yang telah dilakukan untuk tujuan kemaskini senarai peserta yang hadir di dalam FP saya. Sekian, terima kasih.

SENARAI PESERTA

1. Azlina Yaakob- CONFIRMED
2. Hanim - KL - CONFIRMED
3. Jun - Puncak Alam - CONFIRMED
4. Nely, Bangi - CONFIRMED
5. Hasanah - CONFIRMED
6. Miza - CONFIRMED
7. Norhayati Usul - Bukit Mahkota - CONFIRMED
8. Sarina, Shah Alam - CONFIRMED
9. Farah, Bangi - CONFIRMED
10.

MASIH ADA 1 TEMPAT KOSONG LAGI.



DAN


Date : 1 November 2009 (Sunday)
Time : 9.00 am to 6.30 pm
Venue : Taman Putra Perdana, Puchong.
MAP TO PUCHONG
Fee : RM250.00
Teknik : 20 - 22 jenis


SENARAI PESERTA

1. Yati, Tmn Putra Perdana - CONFIRMED
2. Aishah - CONFIRMED
3. Asnida - CONFIRMED
4. Siti Mariam @ Cik Yam, SS 25, Shah Alam - CONFIRMED
5. Hamizah - CONFIRMED
6. Norazwani - Shah Alam - CONFIRMED
7. Aniza Ariffin - CONFIRMED
8.
9.
10.


MASIH ADA 3 TEMPAT KOSONG LAGI.

017-24406XX (Sorry, forgot your name - booking for 3 seats) - TBC
017-24406XX (Sorry, forgot your name - booking for 3 seats) - TBC
017-24406XX (Sorry, forgot your name - booking for 3 seats) - TBC
Zila , Seri Kembangan, 019-20977XX - TBC
Zila , Seri Kembangan, 019-20977XX - TBC
Ayeen - TBC
Kak Yang - TBC
Heidi - TBC



Harap maaf atas short notice. Penyertaan akan diambilkira berdasarkan First Come, First Serve Basis.


Quote:

1. Kak Izan Beauty=> Salam Aidilfitri, okay, kita 0-0 yek.

2. UcuSarina=> Kalau ikutkan kelas pada 31 Oct memang dah tutup. Tapi kita tengok dulu. InsyaAllah, kalau segalanya berjalan seperti yang dirancang, kelas pada 31 Oct akan mengambil seramai 5 orang lagi. Nantikan iklan di FP yea. Paling2 lewat announcementnya adalah pada 20 Oct.2009.

3. Kak Yang=> Waalaikumsalam Kak Yang. Selamat Hari Raya. Kelas 31 Okt. untuk 5 orang memang dah penuh. cuma mungkin akan diopen lagi seramai 5 orang. InsyaAllah, tak janji, itupun kalau all plan run smoothly.

4. Cathy=> Cathy, pergi tetap pergi bah... cuma tempatnya belum confirm lagi. that's y belum berani mau buat announcementnya lagi.

5. Balkis=> Kis, yea, its still in Syawal, salam aidilfitri, maaf zahir dan batin.

6. Lieyzaa=> Salam, tq for inviting. InsyaAllah, kak nora will skodeng your fp later k.

7. Dayang=> Bestnya dayang and aiza nak join kelas benang kak nora. InsyaAllah, tunggu yea..

8. Amani=> Salam Amani, buat masa ni, kelas kak nora banyak tertumpu di Puchong. Jomlah jalan2 kat Puchong, kalau tak pasti, pls refer to this map. MAP TO PUCHONG

9. Nanie=> Of course minat.... InsyaAllah, kak nora tengah confirmkan tempatnya saja bah.

10. Sheik=> Selamat Hari Raya...

11. Miza=> Salam Miza, Insyaallah... semuanya masih dalam rancangan lagi... terima kasih kerana exicted nak join my class.

12. Rianur=> Yes Nur, still available. (as at 22/10/09)



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net