Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@NoramanikBy: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Nov-2009 07:10 Email | Share | Bookmark
KELAS SULAMAN BENANG

Kepada anda yang berminat untuk menghadiri kelas sulaman benang, saya bercadang ingin mengadakan kelas tersebut seperti yang tertera di bawah:-


Tarikh : 7 November 2009 (Saturday)
Masa: 9.00 am to 6.30 pm
Tempat: Taman Putra Perdana, Puchong.
Yuran: RM250.00
Teknik : 15 jenis sulamanCARA PEMBAYARAN

Jika anda berminat untuk menyertai kelas yang dianjurkan, anda hanya perlu membayar wang pendahuluan minimum sebanyak RM30 sebagai pra-pendaftaran ke dalam akaun Maybank 101 208 206 973 - Nora Abd Rahman . Langkah seterusnya sila maklumkan kepada saya melalui email atau sms atau telefon saya mengenai pembayaran yang telah dilakukan untuk tujuan kemaskini senarai peserta yang hadir di dalam FP saya. Sekian, terima kasih.

Sebelum ini tempat terhad kepada 5 orang sahaja, namun atas pertanyaan demi pertanyaan, kini saya kembali membuka laluan agar kelas ini dibuka kepada 10 orang perserta. Kepada mereka yang berminat, sila hubungi saya untuk tempahan kelas.


CONFIRMED LIST.

1. Kak Erra, Rawang
2. Mira Adli, Bangi
3. Kak Sheema, Banting
4. Kak Asiah, Banting
5. Aishah, Putrajaya
6. Sally, Kuantan
7. Sarimah, Seremban
8.
9.
10.
Harap maaf atas short notice dan sekiranya pihak saya tidak dapat menghubungi secara personally mengenai kelas yang diadakan.

Terima kasih tidak terhingga atas kunjungan ke FP saya, sokongan yang tiada henti... Andaikata saya tidak sempat membalas jejak yang ditinggalkan dalam FP saya sebelum ini, jangan ada yang terkilan. Kepada mereka yang ingin meniru corak yang ada di dalam FP saya ini, silakan, saya amat berbesar hati sekiranya anda berminat dengan design yang dipaparkan di sini dan seterusnya mengaplikasikan design yang sama pada baju anda, pelanggan2 mahupun sedara mara anda.


Quote:

1. Mira=> Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. InsyaAllah....

2. Diana=> Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin.

3. Erna=> Salam Erna, SHR, MZB, InsyaAllah,

4. Kak Siti=> Salam Kak Siti, sama2lah kita, maaf zahir dan batin.

5. Nanie=> Nanie, sorry, u tinggal di mana? 2 set of buku 1,2,3 is RM247.60 plus dengan pos laju (price is depends on where your location is.) pls call me or email me for further details kay.

6. Jue=> Salam perkenalan Jue, semoga lepas belajar dengan Mira nanti, Jue semakin boleh upgradekan teknik jahitan dan creativiti Jue nanti k. Hepi beading.

7. Kak Sarimah=> sorry kak, lambat reply. Kelas masih ada 5 tempat kosong lagi. Exit tol Kajang and follow direction to Puchong. Once tiba di toll LDP Puchong, belok simpang kiri yang pertama (ke Bukit Puchong 2). Kalau akak takut sesat barat, pls stop by di Pintu Gerbang Bkt Puchong 2. Myself or Lily akan fetch akak kat situ.

8. Dayang=> InsyaAllah, kalau ada rezeki, kita boleh berjumpa next class k. Don't worry, next class may be on 14 Nov. (kelas benang) . Aiza nak join tak?View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net