Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Sep-2009 07:26 Email | Share | Bookmark
LINGKARAN KASIH - FAZILA

 


Design ni dari idea Noraini@Ladybeads, one of my favourite beaders.
Kak Ila ingin mengulangi design yang sama yang pernah saya jahitkan untuknya pada suatu ketika dulu.
Memandangkan Kak Ila juga salah seorang officemate saya, jadi bajunya juga saya serahkan pada hari terakhir bekerja. Saya dulukan orang2 yang jauh supaya sempat abang posmen menghantar baju raya sebelum hari raya menjelang.

Quote:

1. Kak Nita=> Salam Kak Nita, Alhamdulillah, semoga rezeki akak sentiasa melimpah ruah. InsyaAllah, kalau ada kelas benang kat JB, saya akan inform akak yea. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin.

2. Asmah=> Salam Asmah... kak nora masih lagi jual buku2 tuh... nanti kalau asmah nak, boleh call me k.

3. Wanie=> Salam Waniey. Next time wanie kena tanya budget dulu customer wanie and try to work out with the budget given to you. Kalau customer tak tau, wanie kena bagi contoh baju yang wanie jahit...kalau design nih, Wanie ambik harga sekian sekian... so customer wanie dah boleh agak2 dengan budget. Harga tu, depends pada jenis manik, design tu simple atau sebaliknya, and don't be surprise sometimes location juga memainkan peranan. Nampak senang jahit manik, tapi customer kenalah hargai effort tukang jahit... masa yang diluangkan untuk menjahit baju customer. and si tukang jahit pun kena make sure jahit biar sampai customer puas hati. Jangan jahit tanpa memikirkan kualiti and kepuasan pelanggan.

4. Nanie=> InsyaAllah Nanie, kalau suma okay, kak nora jumpa nanie kat sana ye. Kem salam kat kawan sepupu Nanie. Terima kasih banyak2.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net