Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-Oct-2009 13:45 Email | Share | Bookmark
RISING SUN

 


Ni baju saya. Tang leher je dah siap, tapi tangan belum buat. Memandangkan ada open house tadi, pakai jeklah...

Quote:

1. Kak Dzila=> tangan baru jek siap. nantilah saya snap gambar and share kat sini k... Tq...

2. Mira=> Salam spring kat mira balik

3. Hanim=> Tq Nim.... InsyaAllah.... will share with u and the rest soon.. Sabar yek!!!

4. Khalida=> Salam perkenalan dr saya juga. Kalau nak lukis lakaran kat atas baju, sila guna pen (macam magic pen). Sama ada water erasable ataupun air erasable. Maknanya lukisan tu boleh hilang bila dicuci ataupun akan hilang dalam 2-3 jam. (it depends pada jenis pen yg u gunakan). Boleh beli dari ZaiManik ataupun di kedai2 yang jual alat2 jahitan.

5. Kak Eeda=> Kak Eeda.. Jangan marah aaaa... Bila nak jumpa lagi...

6. Dana=> Tq Dana . Mata Kak Nora nih, bila tengok design ni lelama, macam keris pun ada jugakk... . So kalau Dana nampak baju dari jauh, sure dah kenal sapa tuannyer kan...

7. Sarimah=> Of course boleh... sila2kan..

8. Lilymanik=> Kalau sampai tuttt... tu dah baju Ben-10 namanyer...
Opsss..twit2!! Korang rasa ada tak rupa macam baju Ben10?????
(ni sapa yang bentan sebenarnya????)

9. Cheewee=> Tq Rozi, kalau awak tak jadi jahit baju saya nih, sure sampai skang masih terperam lagi...

10. Yan=> Tq Yan... InsyaAllah, akan diclose upkan lagi nanti design nih k...

11. Glamstarz=> Tq Glamstarz...

12. Khalida=> Ida, pls refer kat jawapan di atas...

13. Rose=> Eh2.. Rosss... ingat.., apa pulak tak ingat... Nak join kelas kak Nora..? Yes, of course boleh... it's my pleasure. Check out your email k...

14. Waniey=> Tqvm. Semoga FP kak Nora and beaders yang lain sentiasa akan memberi ilham kepada Waniey...

15. Berkat Gemilang=> tqvm

16. Crocsmania=> Thanks for the info. Kawan2, nak tengok kasut crocs, tengok kat sini yea..

17. Asma=> Sila2kan..

18. Nanie=> Tq nanie. No problem, nak tiru....
Kalau nak beli buku, insyaAllah, next week, kak nora dah ada stocknyer. each book is RM39.90. Pos laju is RM16.50 . Once u dah bank in kat my MBB account 101 208 206 973, pls let me know for delivery purposes.

19. Heidi=> Senyum sorang2 pun takpelah Heidi, ubat awet muda... Kelas kak nora akan diadakan pada 31 Oct and 1 nov). apa2pun let's wait for the advertisement later. InsyaAllah..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net