Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-Nov-2009 05:58 Email | Share | Bookmark
D'JEWEL - JUE

 
Dont' know what to name of this design. Can't figure it out at this point of time. Pls help....
Btw, Jue sent her baju with a piece of newspaper cutting. Nak suruh jahit design yang sama dipakai oleh Sharifah Shahora.

Jue, pls have a look first. InsyaAllah, by tommorrow or Friday, will send both baju to you by courier. Hope u will satisfy with the outcome. Thanks for the advance payment.



Quote:

1. Kak Sarimah=> Masa memula tengok gambar yang Jue kirimkan nih pun saya dah mula tertarik. Cuma nak nampak terserlah sikit, saya gantikan manik di bahagian tengah tu dengan acrylic stone.

2. Julie=> thank you Julie.

3. Areyuzz=> nanti check email k.

4. Asputra=> Yes, sapa yang suka simple2, tapi nak bergaya, boleh cuba design nih. Memang lawa you..

5. Puteri=> tq. Nanti u check email k.

6. Dana=> Dana, next time kena lukis and gunting bentuk tuh, baru tekap atas kain, baru jadi bentuk mata tuh. Anyway thank you for the suggestion of this design. Boleh tahan gak.

7. Mira=> Apa lagi,buatlah satu. Kak Nora pun teringin gak nak cuba selai kat baju sendiri. Tapi bilakah kapan berlaku…? Masa tengok baju kak Jue yang dah siap nih pun, kak nora jeles gak, “bilala giliran baju aku nih..?”

8. Kak Dzila=> tq kak. Sonyap yo…? Sure buzy gila babas…






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net