Want your
own Fotopage?






 
Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Feb-2010 22:15 Email | Share | Bookmark
BAJU NIKAH

 
 
Assalammualaikum,

Baju untuk pernikahan si gadis bernama Ain. Beliau hanya inginkan saya highlight di bahagian leher. See the pictures before. Saya gabungkan sulaman manik, labuci dan benang mengikut sulaman yang sedia ada. Bunga2 kecil berwarna putih, hanyalah sebagai penambah seri. Ain belum tengok lagi baju nih, and she lets me to preview her baju in my FP for her further comment. Hope she will like it.




Quote:

1. Dana=> oooo... bakal pengantin baru.... semoga persiapan majlis berjalan lancar dan kekal bahagia bersama suami k..

2. Ain=> Alhamdulillah... harap2 baju selamat sampai ke tangan Ain.

3. Liyana=> Tq Liaya. Yes, sangat mencabar... kak nora memang jarang sekali terima baju nikah atau baju tunang dari pelanggan. Baju Ain dan baju Intan adalah salah satu daripada baju2 customer yang kak nora jahit selama ni.

4. Nurin=> Salam Nurin, kak nora dah jengah FP awak. Lawa2 solekan pengantin yang nurin buat. Kem salam Linda yea.

5. Kak Izan Beauty=> Akak kembang mekar kat bakat lain tuh....

6. Kak Izan72=> hehehhehe, kembang jangan tak kembang...

7. Wan=> tq Wan, awak pun apa kurangnyer.... tersangat creative...

8. Zaimanik=> Tq zai.... ko dah sihat? Cepat2 sihat yea...

9. Wati=> InsyaAllah Wati... mudah2an, ada peluang dan dipermudahkan urusan nak buat kelas di Seremban.

10. Jie=> Jie, kak nora assume Jie pakai jenis pen ”Air Erasable”. Kalau pen tu memang cepat hilang. Cuba guna pen jenis ”Water Erasable”. Kalau jenis tuh, dakwat akan hilang bila kita basuh dengan air. Kalau untuk kain warna gelap, kak nora guna pen berdakwat silver. Tapi kena make sure kena jahit manik/labuci atas dakwat tuh, kalau tak, comot nanti jadinya.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net