Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@NoramanikBy: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Apr-2010 06:51 Email | Share | Bookmark
KELAS SESI 3/2010 - 1 FEBRUARY 2010

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Balik dari Pahang, keesokannya pada 1 February 2010, ada permintaan untuk mengadakan kelas Sulaman Manik dan Labuci. Sapa kata tak penat.... penat... tapi demi tidak menghampakan permintaan mereka kerana susah untuk hadir pada hari Sabtu/Ahad, maka permintaan mereka dituruti jua. Maklum sajalah 1 Feb 2010, merupakan hari cuti Wilayah Persekutuan. Maklum jeklah, saya jugak bekerja, makan gaji, menjahit manik adalah sebagai part time sahaja, jadi itulah masa yang sesuai bagi memenuhi permintaan dua beradik ni. Cuba u all teka yang mana satu pasangan adik beradik nih. (Misuraya & Misalmah) Best kan adik beradik suka jahit manik... kongsi minat yang sama. Same goes to Lily, Intan, Ika and myself. We love beadings.....

Thank you to Kak Sarimah sebab sudi datang lagi, khas untuk mendalami design Shimmering Flora. Begitu jugak kawan kak Sarimah, Kak Jana. Kedua orang kakak jelitawan nih datang nun jauh dari Seremban. Kak Saemah pula call pagi2 Isnin, last minutes dia discover tentang my class. terus dikerah anak bujang, menghantarnya ke Puchong. Apapun, penat memang penat, tapi itu suma tolak ke tepi.. Cari rezeki halalkan... Kenalah berkorban..

Apa2pun, terima kasih kepada mereka yang sudi hadir mendalami ilmu sulaman manik/labuci dengan saya. Kepada mereka yang ingin hadir ke kelas saya, untuk mempelajari teknik Shimmering Flora sahaja, bolehlah menghubungi saya untuk maklumat lanjut.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net