Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@NoramanikBy: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Apr-2010 08:49 Email | Share | Bookmark
MAJLIS PERTANDINGAN SULAMAN MANIK LABUCI 2010

Kak Izan Beauty, Kak Dzila & Kak Izan Bangi
Kak Mosheeda
Kak Mosheeda & cikgu
ala lupa nama cikgu nih..
 
 
 
 
opss... luper nama kakak ber2 nih..
kak izan, tina & kak satina
Mira glitzglam & wana
 
aziz
kak izan bangi
 
atikah from KK
nelinda from KK
Ayu
Zura Bling2
Mas
Mas, Kak Aida, Kak Elly & Kak Norafida
Kak Elly @ Datin Elly
 
para pemenang
 
Mentorku
glamstar
kak linda & zainora
Kak Nana
kak izan & zainora
 
aziz, kak dzila, kak izan & sheikh
kak izan2
Tahniah kepada Pn. Rosita Jaafar selaku Principal FTIM and her dedicated team, kerana telah selamat mengadakan lagi acara gilang gemilang Majlis Pertandingan Sulaman Manik Labuci 2010 yang telah diadakan di Yayasan Tun Razak, pada 4 April 2010.

Meriah sungguh acara yang diadakan dan ketika baju2 para peserta diperagakan oleh para model yang ayu sambil menyusun langkah di atas pentas, mata terpaku melihat keindahan baju yang bergemerlapan dengan kilauan manik/labuci, sempat lagi dalam hati berkata2... memang cantik. Kalau boleh tak nak terlepas langsung pandangan mata dari melihat kesemua baju2 yang diperagakan. Tahniah yea kepada para pemenang yang sememangnya layak mendapat pengiktirafan dari pihak juri ke atas baju2 yang telah dipertandingkan. Bestnya dapat hadiah utama tahun ni, Johan dapat pergi menunaikan umrah. Jarang saya mendengar ada pertandingan yang boleh melayakkan johan berpeluang menunaikan umrah. Mudah-mudahan rezeki RJ sentiasa terbentang luas kerana berkongsi kenikmatan yang Allah berikan kepada beliau. Amin..

Apa lagi... asyik cerita jek. Jom tengok gambar2 yang ada dalam camera cap naga saya nih. Sebelum tuh nak kata... seronok pergi ke majlis tersebut, kerana di situlah saya berpeluang mengenali rakan2 beaders yang lain, sambil berkongsi pengalaman dan tips2 yang mereka ada. Semoga ikatan sillaturrahim di antara kita berkekalan hendakNya. Amin..

Jomlah ... tengok gambar. Enjoy....View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net