Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 29-Apr-2010 06:29 Email | Share | Bookmark
MENORA - KAK SHEEDA

 
 
 
 
Seperti yang dijanjikan, sulaman manik yang diberi nama "Menora" kembali mewarnai halaman Noramanik Fotopages. Alhamdulillah, rezeki kian bertambah... Belumpun sempat baju ini dihantar ke tuan badan, sehelai lagi baju miliknya dihantar untuk sulaman manik. Knowing her yang sering tampil bergaya dan menarik, (that's y she is very well known as Sheeda Datin"), kenalah perah otak , camno nak buat baju dia. InsyaAllah kena siap by June, 2010. Kita tunggu yea.






Quote:

1. Ros=> Tq Ros. Mesti boleh siap untuk raya tahun nih. Amin pun dah skolah kan.. Kalau tak faham, calling2 ler, boleh set appointment, kita jumpa nanti... Aku pun dah lama tak jumpa ko..

2. Watie=> Wati, nak blajar n try jahit memang boleh, tapi kena sabo banyak2... sebab nak kena make sure sama rata placing pusingannyer... Kak Nora pun ada buat silap gak... kena bukak, jahit balik..

3. Cho zila=> A'ah Menora namanya, saya ikut pattern yang sama dalam Kak Dzila punya FP.

4. Kak Dzila=> Tq2u2 for sharing your pattern. Memang cantik, I have 1 for my own baju. Puas hati bila dah dapat buat untuk baju sendiri.

5. Kak Sheeda=> Thanks pada Kak Sheeda jugak sebab memberi kepercayaan pada hasil kerja tangan saya. Boleh2 nak hantar anak dara kak Sheeda, it's my pleasure.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net