Selamat Datang Ke Dunia Sulaman Manik, Labuci & Benang@Noramanik



By: Nora Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 6-May-2010 02:12 Email | Share | Bookmark
ILHAM PESONA

 
 
 
Assalammualaikum

Sebenarnya sulaman manik yang diberi nama Ilham Pesona nih, Lily yang buat. Dia refer kat saya nak buat design apa. So lepas buat buat sedikit sketching atas baju nih, saya pass terus kat Lily. Saya pun sebenarnya dah lama tak duduk semeja menjahit bersama Lily sebab masing2 busy kan. Jadi bila baju ni dah siap dan Lily tunjukkan kat saya, fuh terpesona saya melihatkan hasilnya. Sekali pandang macam sulaman benang emas. Tahniah Lily, saya suka idea2 dia. Kalau ikutkan dah banyak baju2 yang dia jahit, tapi tak update2 dalam FP dia.

Kalau ada baju2 customer yang mintak kami designkan (selain dari design2 yang terdapat dalam FP saya), saya dan Lily akan duduk berbincang bagi mendapatkan hasil yang menarik dan manis dipandang mata.

Okay semua, jom cuci mata.







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net